17 thoughts on “Hennep-olie productie 2012”

 1. ☆RICK SIMPSON'S CANCER CURE ALL 95-98% THC HEMP OIL RADIO SHOW
  Wednesdays and Sundays, 2pm-4pm EST / 7pm-9pm GMT on Dark City Radio
  ☆☆#2 RICK SIMPSON RADIO STATION
  For the 2nd best opportunity to directly ask Rick Simpson a question, please visit the Blog Talk Radio channel called PAPSITE RADIO, Saturdays, 12pm-2pm EST hosted by the silky voice of Jenn Jackson, Community Outreach Director for the Phoenix Tears (Rick Simpson) Foundation.

 2. Wij gebruiken dagelijks de olie vanaf 2010, iedere dag, voor het slapen gaan. Wij gebruiken het voornamelijk voor een goede slaapregulatie, omdat ik zelf een zeer onregelmatig werkrooster heb. De dosis is ongeveer een druppel olie.

 3. Wij kopen de goedkoopste wodka van de Aldi in Duitsland en die dampen wij verder in zodat uiteindelijk een hoog percentage ethanol uit komt. Als je de indampmachine bekijkt op de video, dan zie je dat de achterste glazen ethanol bevatten.

 4. Jos, een vraagje. Is het niet beter om vrij snel na de pluk de olie te maken en niet eerst de plant volledig te laten drogen. Hoe kijk jij daar naar.

  Graag je reactie,

  Sjef Smeets, Boxmeer

 5. Prachtig ! Verkoop je ook olie ?? Stuur me maar een PM 🙂 Als je wilt 😉 Je kan er vele patiënten mee helpen 😉 Waar heb je die extractie apparaten vandaan als ik vragen mag ?

Comments are closed.