10 tips kanggo nyimpen dhuwit kanggo miwiti CBD bisnis


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Miwiti Business / CBD

Sampeyan uga nyoba kanggo Rush metu saka pasar CBD sadurunge iku paling kasep, nanging tindakake pandhuan iki yen arep miwiti karo cipratan lan ora splat a.

9 tips kanggo nyimpen dhuwit kanggo miwiti CBD bisnis

kredit image: OlegMalyshev | Getty Images

Joy Smith

writer tamu

Pendhiri Joy Organics

6 min maca

Panemu ditulis déning penyumbang Green Entrepreneur sing sing.

Iku gampang kanggo ndeleng potensial ing industri CBD booming. Bangunan account kuwat ing pasar rame sisih paling angel. Ing ngetokake CBD account dhewe, Aku sinau kathah liwat nyoba lan kesalahan. Nalika tips iki ora bakal njamin sukses, kita ngarep-arep bakal mbantu supaya pitfalls umum lan sijine ing jurusan Bukak cepet lan efektif.

gegandhengan: Miwiti lan pasar perusahaan CBD

1. Expand kawruh

Ngerti sing tenan CBD iku langkah pisanan kanggo ngembangaké account sukses. kanggo kula, diwiwiti karo seri searches Google, learning kabeh kita bisa bab CBD: keuntungan, Sajarah, proses extraction sawijining macem-macem, lan liyane. Pineapples, kita ketemu akeh ahli lan sèktor liyané. Sampeyan njupuk rong sasi saka riset sadurunge ngerti cukup bab prodhuk kanggo golek panyedhiya. Iki diijini kita kanggo pancasan informed kita tindak bebarengan.

Kita kasurung kabeh newcomers kanggo industri CBD kanggo maca Pandhuan kita Ultimate CBD . guide iki ngandhut informasi rinci ing CBD, Sajarah, produksi lan kesehatan keuntungan sawijining. Iki langkah pisanan banget ing ngembangaken kawruh.

2. Njupuk langkah maju

Yen pancene pengin miwiti CBD bisnis, sampeyan kudu miwiti. We ngedika kanggo akeh wong sing wis milih, devoting wektu kanggo analisis saka sektor lan nyoba kanggo nggawe saben kaputusan sampurna. patut, padha ora nindakake apa-apa.

Aja perfectionism njaga saka maju. Sampeyan kudu ngerti (ndeleng ndhuwur), nanging ora kudu ngerti pancen duwe kabeh ana ngerti. Njaluk produk kanggo pasar. Sampeyan bakal sinau paling apa sampeyan kudu ngerti minangka lan.

3. Pilih jeneng wisely

Apa sampeyan nelpon perusahaan CBD bakal duwe impact ageng ing kemampuan kanggo mindhah nerusake. Ing kasunyatan sedih dina iku sing bank-bank ora arep digarap wong sing sadean CBD. Si le nom de votre entreprise contient les mots “CBD”, “chanvre”, “cannabis” ou toute autre référence explicite à CBD, Bank mbokmenawa bakal suggest njupuk bisnis liya.

Pilih jeneng sing ora mundhakaken panji abang lan sampeyan bisa kanthi gampang berkembang. Sapa sing ngerti apa bisnis bakal katon kaya ing lima utawa sepuluh taun? Nous avons choisi “Joy Organics” parce que c’était simple, gampang kanggo elinga lan gampang kanggo Nulis. Uga ngluwihi gampang kanggo produk liyane, kalebu sing duwe apa-apa apa karo CBD.

A cathetan pungkasan: Yen sampeyan nemokake jeneng sampurna, nanging sampeyan nemokake sing website ora kasedhiya, sampeyan bisa uga ora duwe luck. Yen website pengguna nanging ora digunakake, hubungi pemilik kanggo ndeleng yen wong lanang iku gelem ngedol. Iku worth beyo kanggo jeneng apik.

gegandhengan: 6 pitakonan sadurunge Jeneng ganja perusahaan

4. Priksa LLC Panjenengan

Nggawe LLC sanalika sampeyan duwe jeneng. Iki perlu ora dadi proses larang lan satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. We digunakake kanggo ngatur kito Zoom Legal. Punika pilihan murah lan njupuk kurang 20 menit. kita panjalukan dikirim langsung lan wis nomer idhentifikasi juragan kita ing bab 10 dina. Ana mesthi ora perlu kanggo mbayar jumlah exorbitant kanggo langkah iki.

5. Desain logo

Kanthi mangkono akeh pilihan sing kasedhiya, Langkah iki gampang lan ora biaya rejeki. pasar online kayata Fivver utawa 99 Designs nyedhiyani atusan layanan perancang sawijining. We tindak karo 99 gambar. Layanan ngijini sampeyan kanggo nyetel rega dhewe, sampeyan bakal nampa conto saka perancang donya. Ngurangi asil logo sing paling cocog karo sampeyan. Proses iki njupuk bab telung limang dina nanging bisa luwih larang saka Fivver.

6. Desain website

desain situs web wilayah liyane kang perusahaan anyar bisa bogged mudhun. Sampeyan ora perlu kanggo nggawe situs web anyar saka ngeruk. Njaluk ing Google lan nelusuri model. Gunakake free utawa inexpensive kaya WordPress, Squarespace ou Wix. Golek desain bisa migunaaké cithakan iki lan isi karo isi lan gambar.

Penting kanggo langkah iki: bisnis CBD ora bisa saiki nggunakake Shopify kanggo Kréta Blanja sing. Disaranake nggunakake WooCommerce tinimbang.

7. Pilih partner tengen

Iki salah siji saka pancasan paling penting sampeyan bakal nggawe nalika miwiti bisnis DBC. Ing nyimpen bata lan mortir kita, 50% kabeh lalu lintas kita rawuh saka manut pelanggan. sumber liya kita pitunjuk lalu lintas. kok? Amarga wong-wong tresna asil padha njaluk, supaya padha bali kanggo liyane.

Cara paling apik kanggo gagal kanggo kurban produk sing ora bisa. account bakal tuwuh minangka wong terus tuku.

gegandhengan: 5 tombol kanggo milih sing paling apik toko CBD

8. Golek CBD dianggep prosesor

Sisih paling ora ngepenakke bukaan saka Joy Organics ana organisasi saka akun Merchant kita. Ing AS, ana nomer kaget cilik saka bank-bank dealing dodolan CBD. industri ing pesawat full saiki: wong bakal pitutur marang kowe soko, banjur nguripake watara lan apa liyane. Sampeyan kudu ati-ati ora kanggo njaluk nyuwek mati.

Lan sampeyan ora bisa mung nggunakake Square utawa perusahaan perawatan populer liyane: padha ora ngedol CBD. Tinimbang iku, sampeyan kudu golek prosesor sing performs Processing khusus CBD. liyane, sampeyan kudu golek prosesor adhedhasar ing US.

Yen nyoba siji prosesor adhedhasar luar negeri (UK, Mexico lan Asia panggonan populer), sampeyan bakal nemokake bab 30% dodolan bakal gelem. Setengah saka pelanggan iki bakal nelpon perusahaan kartu kredit sing, ngomong iku ora penipuan, lan ora bakal bali kanggo ngrampungake tuku. ing 15% isih dodolan ilang. liyane, saben customer bakal nampi upah transaksi luar negeri. Boten ing kahanan iki dibangun hubungan apik.

9. Mulai karo produk populer

Nalika iku nyoba kanggo nggawe rumus dhewe, ora tiba menyang sworo cangkem iki. pengalaman kita, produk sing ora dipasaraké. Kelet kanggo produk sing ngedol paling.

saiki, alami sing jinis sing paling populer produk CBD. Kapindho sing kapsul. Iki rong wilayah sing panggonan kang gedhe kanggo miwiti. Elinga yen adil iku kanggo pindhah ing pasar. Sawise sampeyan sing diadegaké, sampeyan bisa miwiti èkspèrimèn kanthi produk kurang buktiaken.

apik luck!

Read More

Leave a Comment