video: Siaran Jinek About CBD Oil

JINEK – Over CBD, ganja medicinal, CBD Oil THC pengalaman lan carane Pasien entuk manfaat saka CBD Oil

transkripsi:
0:04inter alia, anti-spasm lan tumiba karo
0:07ayan, pain lan turu ora masalah
0:09Patients karo medical nemen
0:11wiwit ganja 2003 sah
0:13njaluk ing farmasi nanging akeh Doctors
0:15lan server penanggung driji
0:16ora kanggo diobong kanggo putus asa
0:19Patients sing duwe dadi luwih manfaat
0:20lan mila dhewe ngarep diwiwiti
0:24[music]
0:26mbantu wong wis saka media
0:29meh wong biasa
0:32pengobatan ora saka sikil
0:34test
0:34wong sing ngalih menyang iki
0:36Nanging, saiki duwe iku kabeh
0:38nampa lan ngerti apa
0:40lan dave
0:41aku bisa isih ana
0:43Dadi wong sing nduwèni pesenan pati
0:44yen padha ora mitologi bisa
0:47teka
0:47Aku arep iku cocog karo kula wingi
0:50ngendi m wis di buwang ing iki
0:52kula ing Taman ing Taman
0:57ya aku paul dilakoni iki
0:59dokumen mediwiet bab carane akeh
1:01wong sing bener sing mung
1:02maneh liwat gratis kanggo
1:04nanging banjur bisa njaluk dhewe dicokot
1:05ngarep kanggo bisa lan minangka Mrs.
1:08yeah uga aku ora pas nomer lan
1:11ana ora lan sing uga banget
1:12bagean gedhe amarga akeh wong
1:13iku ora bakal ngomong amarga ana ora
1:17Ora saben wong wadon iki matur
1:18apik ing latar mburi, nanging
1:22katon ing apa sampeyan online
1:23golek lan carane akeh wong ana saben sasi
1:25teka wong nalika anyar saben sasi
1:26banjur ngandika sing ewu wong sing tenan
1:29cara iki bantuan kanggo bantuan piyambak
1:32ya ing dokumen tindakake eric iki
1:34lungguh ing jejere lan putriné mike
1:36lan Michael welcome putri wis
1:38wangun abot ayan
1:40carane wong ngomong yen uripe
1:42mengaruhi carane ndeleng wong urip
1:44Kita kabeh kabeh
1:47ya iki apa padha bisa apa padha ora bisa
1:50michael mbentuk sing
1:52ayan ditampa nalika adhine ana lan
1:54sadurunge sing ana cetha banget
1:56girl blonde
1:58banget Insightful learning kanggo maca piyambak lan ora
2:02wiwit kognitif ayan 606 10
2:05Setel kanggo pitakonan ya socioemotional
2:08anyar
2:09kanggo nggawe grojogan enem taun
2:11Aku ya banget winates
2:14ya sing cukup reget lan uga bantuan
2:16persil saka ninggalake care kulawarga alam
2:17search google lan galur fisik saka
2:20kang ayan apa ora iku katon kaya dheweke
2:22sawijining
2:24ing motor kanggo ala kewan sawijining ya dheweke
2:29kaya iku As kuwat banget
2:31cah banget kuat maca sandi
2:33ora malah
2:34nanging ora ya kita apa kita paling apik kanggo
2:37kanggo berkembang sing paling apik
2:39dadi wis dikembangaké iku tk
2:41jeneng lan mike Ès karo sampeyan
2:43dipun damel film wong njaluk dipikir ing dheweke
2:45lan carane aku kudu sebutno cbd sing
2:46mangkono zat aktif saka ganja kanggo
2:49maaike dadi apik ing respon
2:50mung ndeleng sing perlu sore supaya ya
2:54nyatane kabeh padha
3:00kanggo nggunakake cbb padha bisa
3:02mung nglampahi dina ing watu house
3:04bench kanggo njagong lan motor lisan kang
3:07kang uga ora count minangka nggawe
3:09akèh salivation saiki wis
3:12Sajrone wektu sing mung dishtowels ngalami lengkap
3:14hanging amarga nganggo ing
3:18Supaya kita ndeleng impact ing alam
3:20harder ngenteni rowange saka
3:22marang bab cbd sing bisa uga
3:26bantuan marang ayan
3:28krungu lan nalika kang putih pindhah piyambak
3:30nggawe carane wong iku persis aku ngomong segara
3:32Maksudku iku apa iku banjur
3:34ganja tanduran dhewe padha uga
3:36Aku ngomong uga aku kene
3:38curious ya ya nalika ana ing
3:40penasaran bab jeneng
3:41Internet nguripake lan siji bab mimpin
3:44liyane
3:44lan saiki kita kene ya
3:48nyedhak lan sampeyan bakal weruh kene sing banget
3:50becik kanggo ndeleng
3:51sampeyan mung dadi profesional
3:52ing kasunyatan saka keluwen
3:56kene iku ing mecah ing
3:58dadi menyang kathok jero kanggo sampeyan bisa
3:59marang luwih carane sethitik
4:00proses saget sampeyan kene
4:02tenan ulig ing
4:03pangan rawuh ing pint a ing
4:05rawuh ing alkohol konsumsi alkohol
4:07seneng 96 persen utawa ndhuwur iku
4:10ing masak lelampahan kang nguap
4:12Sampeyan uga bisa kanggo saiki lan minangka
4:14umpluk kaya alkohol
4:16kumelun lan sampeyan wis CBD sampeyan
4:19iku lapisan banget lancip fielt kutha
4:21lan sing ya karo lenga zaitun utawa
4:24Oil saiki aku pancene ngerti
4:27lan sampeyan bisa nggawe utawa banget
4:28kaya mengkono uga lan bener
4:31kang kanggo nalika kudu ngreksa
4:32wong sing ndeleng kene
4:34sawetara saka Sisa saka kang padha
4:35carane akeh tas
4:37ngurmati kita cilik tas uwuh lengkap
4:40nanging iki ora kados apa kita banjur
4:43customer mbantu saben sandi
4:44cilik ngerti apa sing bakal ndeleng iku
4:45carane akeh
4:47Yours lan tindak oh kanthi sanget cilik
4:49asam ekstra ya ya ya supaya apa
4:52sampeyan jumlah rauh kuwi
4:54jumlah punika awak
4:56ya cbd apa oke sedih kabeh kabeh
5:00minggu durung tekan menyang
5:02tegese ya nanging sing mundak akeh ing kula
5:05negara bali lan martini
5:06jumlah dadi ya iki bener sing
5:08ala, iki ngendi sampeyan bisa
5:09Aku ngandani iku bener ing
5:10wong sing migunakake kain sing
5:12negara lan sing bener ing
5:14kahanan kaya iku karo erik kang
5:16cukup ngédap nggabungake menyang
5:18Groningen lan Groningen banget dikempalken
5:20kothak tambahan industri Aku sumurup
5:23ora aku ora ngerti nganti kita ora
5:25alesan lan sampeyan jenis
5:27kaya sampeyan nanging werni nganggo saka
5:28Aku panginten tho, nanging sing
5:31Kabeh industri duwe supaya
5:32digunakake kanggo textile lan baja
5:34lan
5:35becik udan persis nanging
5:38iku mung supaya padha CBD
5:40zat aktif lan banget sethitik
5:41THC lan sing CD kanggo maaike ing
5:44cilik tartamtu dheweke
5:46Apa sing tenan zat sing
5:47Manungsa kepengin kanggo nggunakake mung sing ana bakal
5:49uga ngijini
5:50Ora t iku tumindak dhuwur saka
5:51muni cbd urip fisik amarga Mat
5:55Aku apa prabédan yen mike dheweke
5:56ukuran droplèt duwe apa prabédan
5:57antarane anak amarga ora duwe
5:58Panjenengan kudu serangan kurang lan
6:02Michael kang tiba minus anggempur lan
6:04katon lan mikir luwih padhang saka
6:07mata
6:07Inggih anak aku mung ing
6:11wong sing wis ing Friesland
6:12cah wadon sethitik padha mung cilik banget
6:14data dicokot CBD lan anak mengkono
6:17mripate lan currants turu kang
6:19padha wis tau krungu
6:20bebarengan wektu uga saiki iku mike
6:22malah dadi tenan amba lan verschrikker
6:24mung bocah anyar njaluk ngerti sampeyan
6:27duwe anak loro ing negara padha
6:28sawetara ndeleng sethitik
6:30Blender iki wis dawa bakal P
6:32bener kanggo njaluk iku minangka
6:33tamba nanging mung dalan P
6:35Halen
6:36nursery ing Walanda supaya sampeyan ora kudu
6:39yen sampeyan wis metu kanggo sampeyan
6:40ya nanging ora bisa ngomong
6:42ora iku pancene lokasi rahasia
6:44iku perusahaan ing Walanda
6:46monopoli ing budidoyo saka licit
6:49menehi ganja medicinal tumuta
6:51ora nelpon
6:52account koma TCTerms lan tembang lan iki
6:53ora mung tetanduran lan isih kene
6:57lan sing nang endi wae ing kunci lan tombol
6:59ing jumlah gedhe tenan sampeyan ndeleng kene
7:01uga
7:02Kita padha banget aja paling kita
7:03sing akses lan wekasanipun
7:05malah dicokot mistis standar sandi
7:07windows
7:08kamar Baby kapenuhan kembang kita
7:10Carane akeh wong operate wong ngerti iki
7:12sampeyan
7:13Sawise akeh padha tokoh pungkasan sing
7:15sak 3000 iku pungkasan 2014 iku padha
7:18ana saiki luwih amarga dikarepake
7:19akeh lan lagi hard kanggo
7:22Ngembangaken ya nanging uga ewu
7:24wong aku isih kudu pindhah mung kanggo ing
7:27Bank kanggo Rudolf hillenbrand
7:30Inggih sampeyan bakal duwe ing taun budel 90
7:32Ting ing karya minangka
7:34perawat ing griya sakit sampeyan duwe
7:35ri karo jarum lan sampeyan gerah
7:37lan wis tak sing ngirim 5 gram
7:39dina udud ganja kanggo gejala Panjenengan
7:44perang Aku ngomong
7:45Ya efek sisih Angkat pengobatan
7:48ya iku bodho kalebu mual
7:50neuralgia ngumpul
7:53napsu elek lan turu masalah
7:55lan aku ngeculke kabeh bebarengan karo
7:57tamba yen aku ora ngerti
8:00Aku seneng duwe tim ekstra saben dina
8:02ngulu
8:03karo kabeh jalaran kanggo nyediakke
8:05Cara lan lenga minangka michael
8:08digunakake kang ora kanggo kowe
8:09sing luwih dadi rokok
8:11lan ya aku luwih dadi dening
8:14kamar karo perokok THC dina isi
8:16cbd sinau Uni mung banget
8:20kombinasi cannabinoids sing
8:22Salajengipun isih ing
8:24Aku bisa dose iku luwih apik yen aku
8:26Aku banjur digunakake jumlahe
8:28nang
8:29smoking aku bisa rasa saben wektu
8:31njupuk lan dilatih keluhan ya
8:33malah ora puff ana duwe iki tenan
8:35needed jenis saka kualitas urip
8:36njaga kualitas gesang nanging
8:38uga kanggo njaga urip supaya amarga yen
8:40Aku duwe pengobatan sandi kaping pindho
8:42dina ing wektu kanggo ngulu
8:43ora kanggo nusuk ing bisa njupuk sampeyan
8:45Aku bali menyang tahan abdi
8:48lan aku sawetara taun lan pati
8:50kita propose kanggo mangan mati durung
8:52Saiki polisi duwe tetanduran kaping pindho
8:55kapundhut saka kowé, merga kowé sijine kakehan
8:56sampeyan wis diijini mung 5 duwe
8:59asosiasi omah ora pengin
9:01sampeyan duwe akeh banget tetanduran, nanging kutha
9:03Amsterdam wis looking for a Panggonan ngendi
9:04sampeyan bisa tuwuh tetanduran dhewe
9:06Ya mundur kotamadya Amsterdam
9:08padha katon kanggo solusi
9:11aku curiga sing ora dhewe
9:13house bakal nanging supaya
9:15tenan lokasi liyane supaya ngomong
9:17ya apa
9:19Gwen amarga yen krungu sawetara advance
9:21wong ana lan sing awak
9:22dadi dawa iku masalah
9:25masalah iku bener utamané kanggo
9:27Contone, yen katon ing loro iki
9:28sawetara kedadean ngendi sampeyan bakal
9:30mike aku kudu CBD lan saiki utawa
9:33sing perlu liyane sabenere supaya THC sing
9:36akeh tartamtu beda lan unik
9:38kasus, lan saben wektu
9:40GP antarane final negara
9:42tanggung jawab kanggo
9:43penulis dhokter ditemtokake aku arep
9:46sabar sandi apa utawa ora kanggo medicinal
9:48Ganja bantuan lan banget hard dheweke mangerténi
9:50banget sethitik saka mikir iki ora
9:53nganti kita drummer uga wis bab
9:55isih spring biyasa
9:57sing Mr. katon sampeyan kudu mbusak
9:58mikir ya iku
10:01iku ing dhaftar iku obatan opium
10:03Ing Walanda kita duwe privasi saka toleransi
10:05iku arang banget cumbersome nanging iki
10:07soko sing pemerintah kita tahunan
10:09mayuta-yuta kanggo nglampahi kanggo mbrastha
10:11Kabeh farms kudu mbalek
10:13Ing tangan liyane sing wis dumadakan
10:15cara positif logi kita
10:18iku mbebayani kanggo nggawe nanging bakal
10:21Nanging kanggo banget akeh wong akeh banget
10:22bisa nggawa apik
10:24sing misale jek kaya shopping becik karo
10:25Simpen matur nuwun
10:27[keplok]

Leave a Comment