video: RADAR babagan CBD KELAPA [Spraakmakend]

RADAR babagan CBD KELAPA [Spraakmakend] Broadcast CBD 2 Oct 2017

CBD CBD Oil Inggris Siaran Guide Vara Kassa
Download free CBD Guide kene: https://goo.gl/z1LZDa

lenga CBD katon minangka panacea kanggo macem-macem saka sudhut keluhan. Saiki kasedhiya online, nanging supaya resik? Antoinette Hertsenberg ngruwat CBD.

Iku panacea anyar, lenga CBD, lenga ganja dikenal colloquially. pain, masalah turu, inflammations; CBD sawetara irungnya saka lenga lan gejala ilang kaya salju ing srengenge. Kadang iku malah diklaim lenga mbantu nyegah kanker. A statement kandel.

Amarga pangguna bener mangerténi apa ing lenga lan sing kontrol iku? Inggris nylidiki wilayah abu Minyak CBD.

Akeh komentar positif babagan lenga ganja nanging uga badhan.

Isih, iku apik sing lenga CBD / ganja ing televisi preduli saka panemu saka ahli. Sapa sing lenga cbd nggunakake ngerti aku apa wis nggawa kanggo kesehatan dhewe.

Inggris Best .... Mungkin sampeyan kudu sinau kanggo nelpon sembarang lenga ganja lenga CBD amarga iki 2 jinis babar blas beda saka lenga 2 tetanduran sakabehe beda digawe. Hemp ora ngemot THC lan Mulane ana lenga ganja

Inggris iku marang kabeh tembung 'alternatif' kanggo 'kelet'. Empu, padha mlumpat ing ndhuwur.

Inggris: lenga CBD punika painkiller adhedhasar bahan alami karo meh sembarang THC ing. Kerjane nggoleki karo paling wong, yen pain ora banget abot. Ing kasus kaya mengkono, sampeyan bisa, GP Panjenengan, takon lenga ganja nyata, kang laku THC ing. Banjur sampeyan tuku ing farmasi.

Apa ora luwih Radar: wong sing pain BENGKONG, senadyan Painkillers NSAID biasa?? Nggowo pengaruh weteng lan usus? Kang tho ala kanggo awak? Lan karya gawe ketagihan, supaya sampeyan kudu njupuk liyane Painkillers liwat wektu? Utawa golek wong dening Inggris uga painkiller alam, ngendi wong uga duwe liyane akeh kurang saka iku saka ing Painkillers biasa lan ngendi ora ketagihan kanggo, solusi luwih akeh?

Inggris: mikir bab iku saiki? medicine congenital iku bagéan saka iku. Saiki Wani katon holistically ing macem-macem formulir medicine? Sampeyan isih ora musna gumantung ing perusahaan pharmaceutical amba?

Ayo dadi pangarep-arep iku sawijining lan dipercaya ngendi "nyata" sawijining (lan pengalaman)Experts duwe ngomong sing lan IDD uning minayang CBD lan lenga ganja

Kula dhokter ketemu iku penemuan. weteng perforated- lan tembok usus, dheweke wis cukup katon. sabab: kimia (ide) Painkillers. pangobatan biasa sing digawe saka apa digunakake lenga. Sing kudu kita ing badan kita.

Carane akeh wong ing CBD utawa THC lenga almarhum? 0. Carane akeh wong sing almarhum kanggo .... pinda kang? Zelfs pinda’s zijn gevaarlijker 😉. Ayo dadi ora pirembagan bab obatan Doctors prescribe lan carane akeh wong pindhah ana mati tahunan. Hope Inggris wis disiapake lan nerangake ing paling sawetara saka sistem endocannaboïd ing awak manungsa. Lan sing awak manungsa wis reseptor kanggo cannabinoids. Yen sing wis ilang ing program saka Inggris nyimpen beting tho salah.

Iku kabeh wiwit nganggo "lenga CBD kang uga dikenal minangka lenga ganja". Sing kaya Diesel lan Petrol jeneng padha .... 2 iku babar blas beda.

Mugia program bakal menehi Gambar positif saka woro-woro tabet kene. lenga CBD mesthi ora peluru tenung utawa panacea nanging akeh wong duwe manfaat.
Minangka komentar wis sebutno CBD ora lenga ganja lan uga ora ngemot THC inti psikoaktif. Ing CBD bisa munggah 0,2% njagong THC.
Iku bakal becik yen Radar wis nyinaoni kualitas warna panyedhiya saka lenga CBD. Nganggo mung organik CBD CBD-producten.nl kang uga dites dening laboratorium.

kawirangan ora njaluk nanggapi dening radar ... ..the lenga CBD dianggo lan uga bojoku njupuk munggah meh ora medicine liyane padha nandhang sangsara marga saka osteoarthritis ......... date kudu sepisan maneh nliti prabédan antarane mariyuana lan lenga cbd. Radar supaya apa peer lan banjur ngadili tinimbang ngrungokake panguwasa ..want ... aku ora ngerti apa medicine sing cures penyakit ... sing ora bisa amarga sing pantes pharma,s uga boten

Nganggo loro CBD lan THC patients COPD lenga. Aku uga duwe vaporizer yen aku njaluk serangan kuatir. Wis mesthi wis marang nggunakake ganja, nanging yen nggunakake medical aku arep apa liyane lan iki meh 60. Wigati dimangerteni mung sing tuku lenga murni, lan takon ok kanggo nyoba laporan. uga Wigati CBD percetage utawa THC.

(sumber: Broadcast Inggris TV ana 2 Oktober 2017 - lenga ganja aman)

Download free CBD Guide:
https://www.mhbioshop.com/cbdgids/

transkripsi:

0:00
iku panacea anyar lenga cbd
0:02
Jinis iki lenga ganja iku livid
0:04
populer karo patients, contone,
0:06
ngalami pain utawa insomnia
0:08
sawetara irungnya
0:09
lan sampeyan lagi ing gejala Panjenengan floss aku
0:12
fibromyalgia lan osteoarthritis
0:14
nanging kula soko Osteoarthritis ing Laka
0:15
driji
0:16
kang nggawe banget ngganggu
0:19
sampeyan kabeh iku nggoleki ora
0:20
bisa apa
0:21
Aku jubah lenga cbd kanggo utamané
0:24
nggawe loro-lorone mati kanggo
0:26
Halen
0:27
malah yen pengobatan turu amarga limp
0:30
durung suwe saka normal
0:34
pengobatan pain Grove marga angin
0:37
wis nyoba kabeh kanggo dheweke
0:39
pain lan banjur dheweke krungu bab
0:41
cbd lenga kakangku wis diwenehi kanggo
0:44
wayahe rowange mine sing ndadekake
0:47
cbd nyetel lenga kang teka
0:49
bungah ing kene aku bakal
0:51
tuwuh
0:52
Aku ngarep-arep sing mbantu sampeyan ngerti
0:54
soko
0:55
Golek akeh patients pain nemen
0:57
pengungsi ing ganja medical
0:59
nanging ana uga sing isih mangu-mangu
1:02
amarga THC iki ganja medicinal
1:05
prakara sampeyan lagi ing ngendi saka dhuwur banjur teka
1:08
crita liyane babagan ganja galur
1:11
sing ora nanging ora bakal njaluk dhuwur
1:13
nanging kang medicinally
1:15
wis sing inti ketemu dadi cbd sing
1:18
kita tansah ngarani sepupu THC
1:21
iku jek banget kimia
1:23
iku kudu nanging ora pet iku
1:24
lan wis kabèh beda
1:26
efek medicinal punika suket sethitik
1:28
saw sampeyan uga bisa rasa
1:30
kowe ndeleng dheweke irungnya
1:34
banjur njupuk jumlah cahya kanggo kuwat
1:37
kanggo botol iki ketepakan
1:39
2,75 Dadi yen sampeyan mikir aku ana ing 10
1:42
sampeyan kudu njupuk golf kene
1:44
Njupuk sesi baker iku ing lenga cbd
1:47
cannabidiol sampeyan bisa nindakake iki ing akeh
1:49
kekiyatan njaluk lenga cbd misale jek
1:52
varian aman saka ganja, kang
1:55
miturut ganja peneliti Arno
1:57
HAZEKAMP
1:58
kok cbd lenga ing taun anyar
2:00
iku wis thukul kanthi cepet lan popularitas
2:04
Pisanan apa tenan katutup iku cbd sing
2:07
saka tetanduran hemp makarya ing ayan
2:11
ing anak
2:12
kang disebut sindrom Dravet lan
2:13
penyakit banget karu utamané cilik
2:15
anak kita kadang utawa 30
2:17
tekane leloro dina lan
2:20
CBD iku ketemu sing
2:22
ngurangi patients ngendi
2:23
ing kawitan Kayata, ora beda-beda
2:24
sumurup ana antarane THC lan CBD nanging panginten
2:26
Pak marley siji ganja ora
2:28
uga
2:30
cbd lan lenga wis dadi akeh liyane
2:32
wong-wong kasil
2:34
mung nggunakake wis ing panel kita test
2:35
wiyar 4000 wong CBD lenga utawa duwe
2:38
digunakake
2:40
nggunakake 92% setuju utawa liyane
2:42
gabungan saben dina
2:44
lenga cbd punika misuwur minangka dikonfirmasi
2:46
nalika kita ngunjungi sawetara kopi
2:49
amarga sampeyan krungu crita apik tenan
2:51
liwat utawa apik banget yen sampeyan pengin
2:53
Ayat ing meksa limang kanggo
2:56
Aku pengin dicokot sethitik lan aku bisa
2:58
gagal kula, Aku ngenteni nganti minangka
3:00
rauh dadi mboten remen
3:03
Aku kepengin weruh yen dianggo
3:07
Iki saiki setengah taun wis ditutup Aku sawijining
3:11
wong ing ice Beria
3:14
lenga cbd punika relatif anyar
3:16
kedadean supaya ana isih
3:18
riset boten cecek
3:19
apa ora persis
3:21
CV durung uga sinau
3:23
Contone, yen sampeyan CBD epilepsi
3:26
menehi anak lan ayan
3:28
kurang temenan banget nanging apa
3:30
persis kedaden kanggo sing anak nalika padha
3:32
mengko 18 lan carane wong pemikiran sing
3:34
berkembang utawa imun
3:36
ora bisa ngomong amarga padha
3:38
anak saiki 18 supaya ana isih
3:40
duwe longkangan ing kawruh kita ngendi aku
3:42
wong njupuk care kanggo nggawe apa
3:45
sapisan lenga cbd liwat internet kejem for sale
3:47
lan kasedhiya ing akeh toko minangka
3:49
halal tambahan
3:51
Wah aku wedi apa gagal
3:52
Ing bab supaya ora ummah ing
3:55
nyuda pain lan ngeluh saka abdi
3:57
sing kakangku lan aku kudu dadi yeah
4:00
sampeyan kerep krungu bathes ora banjur
4:02
ora babras nanging Aku pitutur marang wong
4:03
liyane ora ngerti apa bak nanging sampeyan
4:05
ora ngerti apa cilaka iku
4:06
kang ngandika sing banjur carane kowe ngukur banjur
4:08
ing aku duwe internet lan angin lan
4:10
iku uga bilih salah siji saka iku
4:12
wong kang bali menyang planet sing
4:13
njupuk ora wis bener
4:14
nature’ uit onze enquête blijkt dat cbd
4:18
lenga paling umum digunakake marang
4:20
masalah peserta pain lan turu
4:22
pain nemen
4:24
lan yen kita ebay ing nyimpen
4:25
bisa pracaya lenga cbd kanggo kuwi
4:28
kabeh house sethitik panacea
4:30
iku bener marang beda
4:32
peserta pain Insomnia Jerawat
4:35
saben setengah liyane Aku pengin wong jero kanggo
4:39
ing
4:41
learning Langkawi
4:43
nanging ana uga rowange saka mine
4:45
apa kowé kok kelas nyenyet saka
4:47
tangan tingling tangan lan bener
4:49
tenan honed kanggo akeh iku
4:51
aplikasi, kang digunakake lan ing
4:53
internet masak lan crita menyang
4:55
lenga cbd bisa digunakake marang kanker
4:58
kaya kang alon mudhun wutah saka tumors
5:02
gedhe akeh addicts wong wedi
5:04
duwe kuwi
5:05
tingkat masak supaya nanging aku duwe
5:07
sawetara patients kanker tansah lumaku
5:10
kanker
5:12
Kita mung tokoh metu apa lalu lintas
5:13
Aku njotosi kanker sing
5:18
apa tenan latihan diwiwiti
5:19
dadi wong aran
5:21
jenis ganja bisa materialize kanker
5:23
bisa tamba wis dadi durung teka kanggo
5:26
akèh apa akèh spesies
5:27
kanker akeh jinis orane tumrap sekolah
5:29
tingkat lan wong dadi apa saiki sapisan
5:31
ing 10% kasus
5:33
ganja ing Samsaya Awon wis Mudhun
5:35
ora mesthi
5:36
kang populasi gedhe sing dhewe
5:38
digunakake nanging wis disenengi
5:39
ngerti
5:41
Kathah pitakonan lingkungan cbd
5:43
lenga lan durung iku kanggo Advertisement ing
5:44
halal tambahan
5:45
Mulane Produsen ora
5:47
syarat ketat maneh
5:49
Contone, duwe pangobatan
5:51
Mulane sethitik kontrol ana carane
5:53
lenga digawe
5:55
[music]
5:56
lenga cbd mung ngirim kalebu ing Walanda
5:58
kahanan ketat sing diprodhuksi
6:01
Mengkono ing sawetara Apotheke ing
6:03
ganja digunakake kene
6:05
Contone, obat omo lan resik
6:06
kelompok jamur
6:07
nanging gumantung ing lenga cbd utawa
6:09
rega lan menehi insurance kesehatan
6:13
duwe dhewe resiko
6:14
banjur kabeh nerangake meij ing
6:16
ana karo kula ing toko minangka
6:18
murah bisa aku pindhah yen toko sandi
6:20
sampeyan njaluk iku saka panas
6:22
sembarang vendor sing mbayar
6:23
mbok menawa mung tenner a
6:25
nanging mbok menawa ora 10%
6:27
persen apa kowé mikir nèk
6:29
Kanggo apa katon ing tingkat CBD
6:32
lengo asring nguripake metu dadi salah
6:34
Arno Hazekamp sinaoni kuwi 50 bokor
6:37
lan katutup sing ana akèh salah
6:40
ing 10% lenga cbd katon dadi kurang saka 1%
6:42
ngemot
6:44
lenga ngirim mung cbd
6:46
duwe liyane THC iku dadi cpt
6:49
memang bisa iPhone lan
6:51
nyana sabrange Tse
6:53
lan bagean saka bokor punika prakteke
6:56
apa-apa sing wis durung 7 ing 46
7:00
nanging sampeyan tuku saka dadi apa-apa amarga
7:02
sampel cilik bisa Hazekamp
7:05
ngomong soko sing ndadekake apik utawa ala
7:06
kang
7:07
nanging bisa inti THC lan CBD lenga
7:09
uga njagong yen ora ing
7:11
tag
7:12
[music]
7:13
Uga ing poisonings nasional
7:15
Informasi saka UMC
7:17
Ana laporan ing taun kepungkur
7:19
ditampa liwat lenga cbd piyambak
7:22
lenga cbd worth watara 20 pesen
7:24
kang mesthi katelu saka wong
7:27
dituduhake sing wong pancene halusinasi
7:30
penasaran keributan kuwi fénoména
7:32
saka wis lan kudu
7:34
mung cbd bener ora cilik
7:37
ngendi kowé kaget banjur ya
7:39
kaget amarga kowé bakal
7:41
cbd mung bener samesthine
7:42
ora jenis gejala
7:45
njupuk impen bisa
7:48
efek sisih THC inti 4% saka
7:51
wong panel kita test
7:53
kang wis efek sisih lenga cbd
7:55
wis impen lan 10% ngalahake, utawa
7:58
high’ gevoel
8:00
anggepan karo kita mesthi ing
8:01
ing preparation saka lenga-cbd
8:03
Mungkin ora cukup tengen lan sing
8:05
Nanging THC uga ends supaya
8:08
prakara ngendi sampeyan saka psikoaktif
8:10
efek supaya padha bener
8:12
ora cetha banget ing lenga pisanan
8:16
marga saka menang emas tuku mau tak liwat
8:18
kawruh
8:19
Marga tak ana impen
8:21
ya dicokot kanggo voices anyar ing
8:23
sirah lan kang sethitik bisa dijupuk kabeh
8:25
duwe donya utawa
8:27
ngimpi iku dreamlike sampeyan antarane
8:29
tangi lan ngalamun loro tenan ora
8:31
Panjenenganipun dumadakan maneh ngalamun utawa dina mary
8:34
njaluk lan iku print that lan
8:36
ing semrawut sing pengin
8:38
ora
8:39
ngendi sampeyan langsung njaluk idea saka hey sing
8:40
amarga saka lenga aku ora ngerti
8:43
kok padha kudu teka
8:44
ana uga wong sing padha supaya
8:47
wedi dadi wedi
8:50
efek padha ngalami pratayang
8:51
impen
8:53
kang isih Urut saka gupuh serangan
8:55
lan kanthi mangkono bisa njaluk iku ing
8:57
rumah sakit teka
8:58
supaya bisa duwe jalaran serius yen
9:01
lenga cbd ora murni
9:04
Aku mikir sing adhedhasar
9:06
Penyelidikan sing duwe mangkono biasane
9:08
dudu wong kaleksanan
9:10
Kita duwe liyane alesan dadi optimistis
9:12
cynical kang saka sethithik bab
9:14
dadi ing pangertèn sing aku ndhukung
9:15
pancen
9:17
pangembangan luwih saka cbd lenga
9:18
nanging kudu aman
9:22
rampung karo produk kualitas
9:24
amarga iku produk ganja
9:26
ing peraturan watara cbd
9:29
wilayah abu nalika opium iki
9:31
iki diadegaké ing cbd durung
9:34
mung Walanda bisa hemp
9:36
akeh kanggo produksi serat, lan
9:37
wiji lan sampeyan bisa nggawe saka lenga sembarang
9:40
lan saiki mulane mangkat saka manufaktur kanggo
9:42
luar negeri lan ing Walanda
9:44
kontrol sethitik nanging kabeh saiki
9:47
wis ana liwat rute liyane
9:50
bener nonton liyane show sethitik
9:52
aku ora ngerti apa nang siji sumerep
9:54
kanggo iku kita ora Hukuman yen
9:56
mengkono salah lan ana cukup
9:58
perusahaan sing ana ing paling
10:00
cara apa nanging sing dawa
10:02
ora tansah apik
10:04
Ruud koole Institute brakel
10:06
tanggung jawab game pengobatan
10:08
studio sambutan ing akeh kasus iku bener
10:11
persentasi cbd ora soko sing
10:13
gendul dadi apa kita kudu
10:16
notes saka ana sanadyan iku
10:18
sampel relatif cilik 46 bokor
10:21
karo 1 ing 7 bokor mung
10:23
meh boten ing Kutipan iku sing mbayar
10:25
akèh dhuwit kanggo banget sethitik mung
10:27
ngomong ya ora dimaksudaké
10:28
serius maneh yen ana
10:30
sawetara gendul njagong ngendi sampeyan
10:32
memang impen Keong
10:34
njaluk apa iPhone bisa
10:36
nalika wong padha mikir ora
10:37
saka bakal
10:38
ya aku ndeleng 14 persen sampeyan
10:40
panel test kang nuduhake
10:41
ya sing suggest sing ana liyane
10:43
zat aktif ing tutuk, nanging THC
10:46
ora amarga wis ora didol bebas
10:48
dadi
10:49
lan banjur duwe masalah amarga karo
10:50
kang tegese sampeyan ora bisa, contone
10:52
traffice banjur mate
10:54
macem-macem liyane risiko supaya bisa sing
10:55
ora dimaksudaké kanggo dadi ora banjur padha
10:57
kontrol atine isih penting
10:58
nVWA supaya kita ngerti sing iki
11:01
wektu iku ora prioritas kanggo lenga cbd
11:04
lan mriksa apa gendul sing
11:06
sampeyan mikir ana
11:06
Aku bisa mikir iku ing pangertèn sing
11:08
amarga padha luwih d
11:09
relatif produk aman nanging banjur
11:12
yen produk tengen ing sisih tengen
11:14
jumlah lan bahan kimia liyane
11:17
pipis aku bisa mbayangno
11:19
minangka Food lan tamba Administration sampeyan
11:20
laporan nuduhake yen iku uga kene
11:22
menyang hadiah ya ya iku
11:25
wildly populer nanging bener tegese
11:27
Oleh mangerténi yen tenan dianggo
11:28
pemerintah ora ngerti sing manufaktur
11:30
ora ngerti sing aku ora ngerti carane akeh
11:31
ing sisih tengen ing gerakan fleksi dhewe
11:32
temenan ngerti utawa karya sing
11:35
Aku nggunakake ora apa kita apa liyane lan liyane
11:36
ngerti sing banget cannabinoids
11:40
reseptor ing pemikiran lan ing sampeyan
11:42
mudhun sistem sing
11:43
supaya iku kamungkinan sing
11:44
ora soko nanging apa persis ora sing
11:46
Aku ora ngerti
11:48
We ngerti akèh claims kanggo
11:50
internet kebak wong lan ya ana
11:52
kita dicokot gemeter amarga
11:54
kabeh jinis claims bab sing ing kanker
11:56
bakal bantuan
11:57
ya lagi dening apa-apa
11:58
ndhukung lan apa riset sethitik
12:01
kita waca sing contone rampung ing
12:03
sel ing ya ing sajian metu saka
12:05
awak
12:06
nanging bener ngandika apa-apa kaya apa aku
12:08
diaktifake metu uncalan karo banyu banjur
12:10
iku sèl sing mati supaya cukup
12:11
isih ora tamba
12:13
supaya aku isih ati
12:15
yakin yen wong bakal
12:16
Pancasan kanggo Finance biasa
12:17
perawatan geser ing cbd sisih
12:19
lenga minangka tambahan halal
12:21
didol ing drugstores
12:23
nanging bener digunakake manungsa
12:25
tamba wis daya
12:27
wow katon ana uga
12:29
ganja medicinal lan liwat resmi
12:31
cara liwat farmasi liwat farmasi ing
12:34
kasir cumawis
12:35
banjur iku tamba
12:37
iku liwat farmasi lan resep
12:39
kasedhiya
12:39
Kene iku varian
12:42
aktif relatif aman
12:45
wis aku bisa mbayangno kita bakal aku
12:47
uga
12:47
Produsen dina kaya iki
12:49
tamba kita ndhaptar
12:51
sampeyan kudu nduduhake sing kerjane
12:53
ya ya nanging ora perlu saiki
12:55
halal tambahan njupuk saiki apa
12:56
tenan mung kanggo nuduhake yen
12:58
ora mbebayani ya ya ya nanging kadhangkala
13:01
iku malah ora gawe piala apa
13:02
kita weruh wong movie
13:04
rumah sakit mlebu hallucinatory
13:05
lan dijupuk kanggo kang Mulane ora
13:07
niat jadi nalika liyane
13:09
bahan kimia kita wis ing botol
13:11
negara
13:12
ya banjur sing nglanggar bener
13:13
ngatur sing gendul ora lan commerce ngirim
13:15
gulu nanging ora dicokot
13:17
trick sing free
13:18
tambahan bisa ngedol ing
13:19
apoteker yen sampeyan nanging ora
13:21
struktur claims medical lan bisa
13:23
mbok menawa liwat cara online sanadyan
13:25
panyebaran
13:27
ya sing soko kita saiki
13:28
saya temenan ndeleng sing ana
13:31
ing farmasi sing bisa sing claims boten
13:33
sijine ing botol, nanging ing
13:35
Internet ana sing sirkulasi
13:36
claims ing ombone lengkap
13:38
ya, lan iku siji tegese
13:40
Nggabungke omah-omahé wong kang supaya slot
13:43
Iki unit kontrol kita kayata
13:46
nVWA bal-balan karo bosok kanggo
13:48
ana nonton
13:49
uga sing relatif anyar
13:50
Mangga madosi kedadean iki janji
13:53
kanggo sawetara wong nanging yen
13:56
ngerti apa persis ora lan pengin
13:58
ngerti apa tombol long-term lan
14:00
kita bener sanggup
14:02
ing wektu iki kanggo mlaku reply
14:04
lan claims sing mung ngendi wae
14:06
Kita arep kanggo disseminated ndeleng iku
14:08
populèr sanget supaya kita duwe
14:10
Dina iki wis nampa akèh layang
14:12
wong sing ngomong ya nanging Radar iki pindhah
14:14
Uga ora ngalahake amarga iku
14:15
liya gedhe aku duwe akeh banget
14:16
entuk manfaat saka iku luwih penting
14:19
wong ngerti apa padha ngulu lan utawa
14:21
sesambetan padha ngulu utawa
14:23
nuthuk ngajak wong ing ngarep
14:25
botol saka baja lan kudu ngomong aku
14:27
duwe
14:28
Aku wanted kanggo metu minangka akeh entuk manfaat
14:29
ora saka ningali apa kudu padha nindakake
14:31
Aku ora arep kanggo pitutur marang kowe ora
14:33
nggunakake amarga aku ndeleng banget sing
14:34
Ing sawetara wong ing bar, sampeyan
14:36
lan sanadyan iku uga bisa ing
14:38
Sawetara wong ora banjur
14:40
mbok menawa wae iku
14:41
efek placebo bisa duwe peran kanggo kita
14:43
uga bakal migunani, ing umum,
14:45
Aku ngomong yen apa iki ing
14:46
cara dianjurake lan digunakake saka aku bisa
14:49
ora dadi luwih ala nanging apa apa gegaman
14:50
bisa iku minangka liyane ing
14:52
gendul mudhun sing ora dadi kagungane ana
14:54
supaya yen sampeyan nemokake soko saka ditolak lewat
14:56
ora ora
14:57
Nglirwakake yen ngukur yen kowe
14:59
utawa aplikasi account
15:00
sampeyan njaluk raos nguyang naja
15:02
impen mung supaya kang ngadeg utawa
15:05
laporan iku
15:06
ya informasi sing luwih lan luwih saran
15:10
jendhela atp.nl thanks kanggo Interview

Leave a Comment