Jacob Hooy komt met sterkere CBD Olie – 5%

Yakub Hooy ngluwihi sawetara karo kuwat CBD Oil

Yakub Hooy CBD Oil 5 persen 10ml

Ing sawetara saiki wis meningkat karo tambahan ayu kualitas account Yakub Hooy.
Lenga Yakub HOOY CBD saiki sing kasedhiya ing varian kuwat 5% ing 10 ing 30 bokor ml.
  • nggunakake: Bij Kamertemperatuur. nyelehake 2-3 kaping dina, sawetara irungnya ing ilat. Ayo lenga 1 menit ing tutuk sadurunge
    ngulu. Max. 10 irungnya saben dina. Dosis alon mbangun, iku bedo saben wong. Ora ngluwihi dianjurake saben dina sangu.
  • cathetan: Buiten het bereik van kinderen bewaren.
  • warning: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  • komposisi: Hennepzaadolie, hemp pasta (godhong lan kembang). Bevat ca. 1500 mg CBD.
Saiki ing Simpenan MHBioShop.com:
  • Goa: 71253
  • isi: 10ml = ca. 240 irungnya
(murah)
  • Goa: 71254
  • isi: 30ml = ca. 720 irungnya

New CBD Plus Kapsul Yakub Hooy

Yakub Hooy CBD kapsul 10mg CB

New Yakub Hooy, CBD ing kapsul vorm.
kapsul trep 60 bêsik saben kothak.
loro-lorone 5% kapsul lenga CBD CBD banget populer CBD produk.
Bevat saben kapsul 10mg CBD
dianjurake intake:
Salah kapsul saben dina.
  • Ean: 8712053712435
  • Goa: 71243
  • isi: 60 capsules = ca. 600mg CBD
  • nggunakake: Eenmaal daags 1 kapsul 10 mg CBD njupuk setengah jam sadurunge jajanan karo banyu. Iki padha karo kanggo 8 ukuran droplèt lenga CBD 2.75%. Yen maksimum sing dikarepake 2 kapsul saben dina. Ora ngluwihi dianjurake saben dina sangu.
  • cathetan: Bewaren bij kamertemperatuur op een droge donkere plaats.
  • warning: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • komposisi: Hennepzaadolie, hemp pasta (godhong lan kembang). Vegatarische maagzuur-resistente capsule: Hypromellose, gellan gum.