negara anggota EU Malta kanggo legalize ganja medical

medicinale cannabis legaal op malta

Ing sawetara negara Western ngendi ganja medical legalized terus kanggo tuwuh. Saiki ing Malta, isih pulo nyedhaki Konservatif ing Segara Tengah, ngendi aturan iki diadopsi kang njupuk mariyuana medical saka ilegal! "Perawatan tinimbang kunjara 'ing Malta - mantan koloni Inggris - meh tansah konservatif … Waca liyane

Kamar Springer Hans Kamperman onomatopia kanggo legalization saka ganja medicinal

hans kamperman kamerspringer ambulance cbd olie wietolie medicinale cannabis

Lara Basa House Springer Hanskamp Erman kauntungan saka lenga medical mariyuana Wong ana afternoon saka gallery umum ing bale Plenary saka House of Langsung punika aktivis Hans Kamperman Groenlo. Bebarengan karo kanca-kancan√© campaigner Darpan Kuik saka The Hague, kang ngadegake tarube kanggo rong sasi ing ngajengipun bangunan parlemen kanggo nggunakake manungsa wa√© … Waca liyane