Apa ora akun bisnis anyar kanggo ganja legal?


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Specialist


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be specialist Huile de CBD


News lan Trends / hemp

Miturut legalizing hemp, Bill Farm wis digawe sumber legal CBD.

Apa ora akun bisnis anyar kanggo ganja legal?

kredit gambar: Anatoliy Sizov | Getty Images

dispensaries.com

tamu Writer

search prasaja. kualitas Ketemu. partner lan Warta digital kanggo masyarakat ganja.

4 maca liyane

panemu Green Entrepreneur- Staff piyambak.

The Farm Bill, mlebu ing Desember 2018, maakt de weg vrij voor CBD-producten om legaal te worden in het hele land – althans, sing ing pangarep-arep saka pengacara saka industri mariyuana.

Yen sing carane kahanan unfolds, iki bakal mbusak mbingungake sing wis terus kanggo produk CBD dilereni soko tugas wiwit negara wiwit legalizing mariyuana, miwiti ing Colorado 2014. Sing amarga pamaréntah federal esih mariyuana minangka ilegal jadwal aku- tamba ing bahan kimia undhang kontrol, saliyane kokain lan heroin.

Miturut legalizing hemp ing Bill Farm, duwe Congress US lan presiden dibukak lawang kanggo produk CBD, kang asalé saka ganja. Kathah gumantung ing negara apa arep apa.

Nanging potensial ana. Colleen Keahey, Presiden Association Industry Hemp, marang Consumer Lapuran sing legalizing hemp ing AS bisa ateges sing nggantosi dobel utawa tripling saka prodhuksi lebet nagari ing taun.

gegandhengan: Seniors Apa pasar ganja Sawetara perusahaan fokus ing

Apa produk CBD?

Op dit punt zou de vraag kunnen zijn “wat zijn geen CBD-producten?” CBD, kang stands for cannabidiol, wis kang diterbitake ing gummies, Candy, coklat, warung, banyu, pangan pet, khusus menu-item ing restoran, lotions, lenga, badkuipen – de lijst gaat maar door.

Apa popularitas? Wiwit CBD wis ketemu sirah, myalgia, wektu cramps, pain nemen, ngganti kuatir lan malah depresi. Atlet wis diadopsi sawijining nggunakake loro sadurunge lan sawise latihan.

CBD uga bakal ing Epidiolex, disetujoni taun dening Federal Food lan tamba Administration kanggo nambani tekane leloro wong gerah saka loro saka formulir paling abot saka ayan. Iku obat ingkang sepisanan disetujoni dening FDA karo turunan saka ganja lan sinyal shifts Agensi Enforcement Tamba, paling ing syarat-syarat panggunaan pharmaceutical saka CBD, FDA.

Belangrijk is dat CBD de chemische stof in marihuana is die niet het “hoge gevoel” veroorzaakt (THC sing). Iki bédané penting nalika nerangake ngelingi Bill Farm.

gegandhengan: Federal ganja Larangan akeh ora pati roso 2018

Hemp digawe legal

Miturut maringaken Bill farm dening Senat marang pimpinan mayoritas Republican Mitch McConnell kanggo panentu sing hemp domestik ana legal. Iku mbantu sing negara asal saka Kentucky ing 2017 piyambak 16 yuta dollar hemp didol ing staatspilpprogramma ingkang dipunsengkuyung déning McConnell.

presiden de mlebu malah Bill karo pen digawe saka hemp kang budhoyo ing Kentucky kasedhiya McConnell.

Van de vele voorzieningen – inclusief $ 867 miljard aan programma’s in het komende decennium – heeft de Farm Bill ook twee belangrijke doelen behaald voor het CBD.

  • Ing basa Zat kontrol undhang dibenakake kanggo mbusak hemp
  • Gave heeft het recht om een ​​plan te ontwikkelen – dat moet worden ingediend bij het Amerikaanse ministerie van landbouw – over hoe ze verder zullen gaan met legale hennepproductie

kaya diamati ing Rolling Stone, nuduhake yen sawetara kahanan sing durung mesthi bab carane USDA bakal maneh plans negara lan apa iki bisa dadi alangan ageng. Yen negara ora ngirim rencana, prodhusèn individu duwe hak langsung ngirim rencana kanggo pamaréntah federal.

Ing tandha makna saka owah-owahan, Colorado basis Web Charlotte kang jenenge Eugenio Mendez minangka Presiden wutah kanggo perusahaan. Web Charlotte kang wis specialized ing prodhuksi produk Kamping CBD-infused, kalebu ombenan. Mendez biyen presiden marketing global kanggo banyu, banyu apik- lan olahraga ombenan ing Coca-Cola.

Ngetutake dispensaries.com Aku nstagram bab ing dhuwur tetep karo kabar ganja paling anyar.

Read More

Leave a Comment