Telpon darurat kanggo pet mariyuana sing munggah 765%


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Sepuluh taun wis katon mundhak ing nomer asu kang dibenturi watu sengaja. Ing asu Tom Shell, Stella, iku salah siji saka wong-wong mau. Namung sawetara minggu, kang mulih kanggo nemokake iku ing lomba nyata.

Nalika Shell liwat lawang ngarep, dheweke Australia angon mini-lawas 13 taun iki lying ing kursi, kapandeng bingung kaya boten mentas kalakon. ing kawitan, il pensait que le chien était en train de faire une crise de glaucome parce qu’elle avait “l’air un peu voilé”. Nanging nalika Stella katon saka kursi lan wiwit kesandhung ing arah Shell, Tukang lumaku mlaku, kang sumurup bab iki pancene salah.

kuwatir, Shell nyerahke ing kursi. Iku ing wektu iki kang weruh yen lawang marang kantor mbukak. Sisa saka tas ransel kang padha kasebar ambruk ing tengah kamar.

NDELENG uga: Understanding donya bingung saka rasio THC lan CBD

Il s’est rendu compte qu’il était revenu chez lui avec un chien absolument blazed – un problème croissant alors que les mauvaises herbes légales rendent les aliments de plus en plus puissants et attrayants plus accessibles à travers l’Amérique. Malah ing Amerika ngendi konsumsi ganja ilegal kanggo maksud punapa wae, ing ngarsane lan nggunakake tamba sing dadi luwih ditampa.

miturut tengah racun de l’ ASCP , ing helpline kasedhiya 24 jam 24 ditampa 208 panggilan-related mariyuana 2008, 979 ing 2016 lan 1 486 ing 2017. ing 2018, tengah ditampa ing 1 800. Nggantosi Tambah 765% ing 10 taun.

Mbukak hotline 24 jam 24 ditampa 208 panggilan-related mariyuana 2008. ing 2018, tengah ditampa ing 1 800.

Dr. Tina Wismer, Direktur Medical saka Call Center saka ASPCA, bilih ing sasi, la majorité des appelants étaient des propriétaires d’animaux de compagnie dont les chats et les chiens se mêlaient à du “matériel végétal”, comme des cafards jetés au rebut. Elle attribue une partie de la légère hausse des cas liés au cannabis à la déstigmatisation de ces dernières années, reconnaissant que les propriétaires d’animaux de compagnie seraient peut-être plus disposés à appeler la ligne d’appel maintenant que l’herbe est plus largement acceptée.

Nanging Wismer uga kawicaksanan kasedhiyan nyebar ing produk pangan karo Rising telpon darurat. Produk legal duwe ambu ora enak jajanan normal. Apa kéwan bisa nolak gulali? (Para Cat, kabar: Wismer bilih kucing tansah kathah langsung kanggo Bud.)

Napsu ing asu kanggo pangan manungsa apa tenan gerakane jarum. “Chiens, oh my god, utamané karo produk pangan saka coklat, le nombre d’appels a explosé”, Wismer ngandika ing Interview telephone.

Saiki sing warga legal bisa njupuk barang becik ditonton dikirim menyang omahe minangka cepet pizza sing, ndhelikake brownie keblasuk ora ono prioritas. Ana sepuluh taun, nalika piyambakipun sora, wong padha angel kanggo njaga pangan sing becik ditonton dikunci. Nanging nalika wong-wong wis stock THC manis, kang ora pantes bayangan liya.

Kang ndadekke kita bali kanggo Shell, sing wis bali ngarep kanggo nggoleki asu rampung masak.

Shell, a sutradara Tones, apa ing pesawat nalika anggota tim wis wong generously ana brownie krasan sidik vanilla frosting. Sawise sèket taun ing budaya Californian anteng endi suket ora masalah, Shell matak Wirang becik ditonton ing tas plastik, ing tas ransel lan "kelalen kanggo dina utawa loro".

Nanging asu duwe r raos emarkable l’ mambu ; padha 300 yuta reseptor ngambu kanggo kita enem yuta. A tas plastik ora match kanggo Stella, sing ngatur kanggo sniff brownie ing, luh tas ransel Shell lan mangan iku.

“Elle avait aussi un air un peu penaud, comme quand elle se met à la poubelle”, Wis ngandika. “Elle a mangé une partie du sac aussi, je pense.”

Shell's dog, Stella, stoned as hell after eating a pot brownie.

Ing asu Shell, Stella, dibenturi watu sawise mangan pot brownie.

gambar: tom Nihan

Les chiens sont particulièrement sensibles aux mauvaises herbes – selon Hemp Industry Saben , lagi munggah 10 kaping liyane sensitif saka manungsa kanggo THC. Dr. Ken Pawlowski, veterinarian adhedhasar ing California, marang ing Los Angeles Times que “les chiens ont plus de récepteurs de cannabinoïdes que tout autre animal que nous connaissons”.

Lan nalika jumlah THC (bakal psikoaktif ing ganja) ing produk becik ditonton punika Manufaktur profesional strictly diatur ing negara ngendi padha didol sah, daya saka gulali krasan iku kedadean alam bébas. ing California, produk becik ditonton ora kudu luwih saka 100 THC mg saben paket lan 10 mg saben porsi.

Shell panicked: “Je ne savais pas quel type de dosage de THC avait ce type là. Ngandika sampeyan bisa mangan kabeh, mais je savais que c’était bon pour deux personnes.”

Gejala mariyuana ingestion ing asu kalebu ataxia (oscillation utawa kesandhung kaya padha tahap), overreacting muni lan gerakan, Incontinence ngenani babagan pipis, bocah dilated utawa mata glassy, ing kasus abot, tekanan darah rendah lan detak jantung kurang. Yen meksa getih lan detak jantung asu tiba kanggo tingkat rendah kang mbebayani, bisa fatal.

Sawise piyambakipun mangertos sing Stella mangan, Shell njupuk dheweke kanggo pusat Veterinary darurat. Kroso minangka "Bapak awon ing donya", nenggo nganti Staff marang wong tamba kanggo panggawe mutahke lan bakal nyisihaken saka coklat (kang uga beracun kanggo asu), banjur marang wong pengobatan liyane kanggo mungkasi proses muntah. Sawise pratandha penting asu kang stabil, iku mung tetep ngenteni asu bakal ambruk. Nalika ana sawetara pasinaon Clinical ganja ing kéwan, il est difficile de déterminer avec quelle rapidité un chien peut métaboliser les mauvaises herbes – bien que la plupart des vétérinaires s’accordent pour dire qu’ils ressentent les effets paling nemen sing manungsa.

Wismer bilih veterinarians kadhangkala nambani asu karo injeksi saka lemak kanggo warata; Wiwit cannabinoids sing lemak telat, ils “se lient aux composés et aident le chien à se réveiller plus rapidement”. Nanging luwih kerep, yen meksa getih saka asu stabil, dokter kewan mung mulih lan takon nduweni kanggo ngawasi.

Dadi Shell nenggo. “J’ai ramené Stella à la maison et elle a été lapidée comme elle le sera pour le reste de l’après-midi”, Said Shell. Il est presque certain que le chien «appréciait la balade» – elle a passé la nuit à manger des en-cas et à se pelotonner à côté de lui.

“Elle était très collante … mais d’une manière douce”, Said Shell. [Stella] ora koyone upset. Dheweke wanted dadi watara wong, c’est sûr.”

Nalika veterinarians sing cepet nelpon veterinarians, industri pet uga delves menyang produk ganja, malah yen lagi ora psikoaktif. Dyes CBD adhedhasar lan ngruwat basis CBD sing entuk popularitas minangka perawatan alternatif kanggo pets karo pain kronis parah lan kuatir, nanging riset sethitik wis conducted carane asu metabolisme THC, CBD lan cannabinoids liyane. (CBD kualitas kewan becik ditonton ketoke operate ing manungsa, miturut wani a SF Gate wartawan sing mangan handfuls saka balung Candy shaped kanggo ndeleng yen padha efek padha minangka produk CBD kanggo manungsa.)

min Lee, Presiden account ing Paws jujur , sing infuses ngruwat asu karo lenga CBD, kepengin angger cethané nyegah produk pet sing ono racune karo THC. Il craint que les sociétés productrices de cannabis ne fabriquent pas de produits spécifiquement destinés aux animaux et qu’elles “reconditionnent les produits destinés aux humains” sans consulter au préalable les vétérinaires des effets secondaires potentiels.

“Malheureusement, l’industrie des animaux de compagnie sera toujours un peu plus lente à adopter des réglementations et des normes que l’industrie humaine uniquement parce que les humains ont voix au chapitre”, Wis ngandika ing Interview telephone.

Wismer ngandika hotline kontrol racun malah wis ditampa telpon saka nduweni pet kang asu mangan akèh saka gulali kanggo CBD lan kagungan gejala padha sing katon ing asu.

“Personne ne réglemente ces produits – y a-t-il réellement une certaine quantité de THC dedans?” elle a demandé. Utawa iku sing asu gawé metabolit beda wong? Lusy dose-related? sayangé, oleh tenan mangerténi apa jawaban. "

THC dhewe ora beracun kanggo asu. Certains propriétaires d’animaux pensent que l’effet “entourage”, kombinasi senyawa psikoaktif lan saiki non psikoaktif ing godhong ganja ditambani, uga luwih efektif tinimbang mung CBD kanggo perawatan saka pain. miturut Lee, iku biasane úa ing pangan kanggo konsumsi manungsa sing nyebabake kasus ngancam jiwo, amarga asu ora bisa nyerna coklat, cherries, xylitol lan macadamia perkakas. Wismer says coklat bisa mengaruhi meksa getih lan detak jantung, mbabarake asu kanggo resiko luwih saka kematian. Nanging amarga ing lack of riset carane THC ing, CBD lan cannabinoids liyane mengaruhi asu, iku ngati-ati bab sarujuk produk CBD kanggo pets.

Adopsi farm Bill ing 2018 hemp legalized, kang bisa pave cara kanggo pasinaon luwih ing efek babagan pengobatan tamba. Nanging veterinarians isih ora bisa ukuman ganja kanggo patients, lan Wismer ragu-ragu kanggo menehi saran CBD ngruwat kanggo pet nduweni, amarga bukti iku umumé anecdotal.

“Le problème est que nous ne savons pas quelle est la bonne dose pour traiter des choses différentes”, Wis dheweke ngandika. “La dose est-elle différente pour traiter la douleur que pour traiter l’anxiété?"

Yen sampeyan pengin nambani pain utawa kuatir asu, Lee nyaranake looking kanggo produk sing nganggo lenga spektrum kebak úa bahan manungsa.

“Essayez d’identifier les marques d’animaux qui fonctionnent réellement avec des vétérinaires”, Lee diterangno.

Shell ora preclude kamungkinan saka menehi Stella CBD, yen perlu, malah marang kang pungkasan Shiba Inu, Gardening, CBD l’huile jusqu’à la fin de sa vie pour soulager son arthrite – mais il s’est efforcé de garder les aliments de consommation humaine hors de sa portée. Panjenenganipun ngrasa begja sing brownie krasan ana dosis relatif kurang, nanging wedi sing bisa mlebu gelatins liyane kuat.

“Si le chien avait mangé ça et mangé le tout”, Said Shell, evoking kothak Candy ing suket upscale kang iki bubar dinten. “Cela aurait été désastreux. Aku wis dijupuk langkah-langkah kanggo nggawe manawa aku pangayoman telung [watara ganja] nanging mung siji sing iku ngendi iku apik banget lan tak pikir sniffers mung ora. "

Begjanipun, Stella mbalekake rampung lan "siap kanggo nggawe ombak" Esuke, bali menyang negara ngluwihi wates kang biasanipun.

“Ce n’était pas une expérience terrible”, Said Shell. “Excepté la facture de soins d’urgence de 250 kanggo 300 $."

Read More

Leave a Comment