CBD Products saiki sing kasedhiya ing ewu 7-Eleven Supermarkets

Ing supermarket saka 7-Eleven ing AS sing arep kanggo kurban produk CBD sadurunge pungkasan taun iki.

Lan sing bisa uga bakal disebut temonan ide kanggo cannabidiol, because the chain is the world’s largest in terms of number of stores – 7-Eleven has more branches than McDonald’s!

Megadeal kanggo produser CBD

Sampeyan bisa mbandhingaké 7-Eleven karo Albert Heijn lan Jumbo bebarengan, so large and influential is the chain of ‘convenience stores’ in the US.

Paling toko uga mbukak 24/7 lan kajaba ing ngarep Amerika, lagi ing 17 negara liya, kalebu Japan, Mexico, Australia lan China.

Ing wiwitan Januari, chain wis total 64,319 cabang, supaya aman bisa disebut temonan ageng 7-Eleven bakal miwiti sade CBD maneh taun iki.


Buy CBD Oil? Visit the CBD Shops Page.


It is specifically the CBD products of Nangis Phoenix , a company that is based in – how could it be otherwise – Colorado.

Nangis Phoenix

CBD Olie Phoenix Nangis 7-Eleven

Phoenix Aaja dianggep salah siji saka perusahaan utama ing pasar CBD lan wiwit 2010 iku wis nggoleki lan Manufaktur produk cannabidiol

Ing sawetoro wektu, sawetara 140 (!) rumus beda wis sijine pasar.

Incidentally, kabeh produk sing digawe saka hemp lan ora saka ganja CBD-sugih.

Kanggo wektu kang, muter-metu saka produk CBD sing ing 7-Elevens utamané bakal fokus ing negara Nevada, Colorado, Massachusetts, Illinois, Maryland, Washington, DC, Florida lan California, according to release penet that announced the deal on Tuesday.

Lan sing tegese konsumen bakal bisa kanggo tuku CBD ing paling 4,500 7-Eleven toko sadurunge pungkasan 2018, nomer sing bakal munggah kanggo luwih saka 7,000 pasar penak ing telung taun.

'CBD punika nu ide'

“We are excited that 7-Eleven brings the Phoenix Tears product line to millions of Americans, sing bisa entuk manfaat saka iki murni-alam, aman lan buktiaken produk kesehatan alternatif,” says founder Janet Rosendahl-Sweeney of the CBD brand.

'Nambahake kanggo sing; this agreement confirms our belief that the status of CBD as a mainstream wellness option is there.

We sing semangat kanggo ngetik jaman anyar karo efektif, tambahan sakabehe lan hemp-basis saiki gampang kasedhiya ing toko penak lokal.

Miturut Forbes majalah bisnis, pasar CBD is looking nerusake kanggo kaping Golden: dening 2020 wis tambah ora kurang saka 700 persen!

Buy CBD Oil? View Trusted addresses.


CBDOlieVoordeel.nl Ngarep | Toko Oil CBD | pengalaman | CBD Oil Guide


Source: cnnbs