CBD Oil: bukti, risiko lan alternatif – Man Health UK


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Specialist


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be specialist Huile de CBD


Everything you need to know about CBD oil

Getty Images Victoria Bee Photography

Cannabidiol (luwih dikenal minangka CBD) wis tikel kaping loro ing taun kepungkur. Ingkang nagih bisa kanggo relief kanggo nyediakake kabeh, saka pain depresi lan kuatir , nanging claims iki bener? MH katon nyedhaki.

Advertentie – Lees hieronder verder

Apa lenga CBD?

Iku ganja, nanging ora ngerti iku. Cannabidiol, saka CBD, punika extract botani saka tanduran hemp. Isine mung tilak Jumlah saka THC (inti psikoaktif sing ganja ilegal). Iki tegese sampeyan ora njaluk dhuwur, nanging uga sing ora dodgy bloke ketemu ing Opel Vauxhall Corsa karo windows peteng kanggo tuku wong.

Apa janjinipun CBD?

pasinaon Pambuka suggest sing CBD ono gunane (ambegan jero) insomnia , ati, irritable sindrom bagean paling njero , Obsessive Compulsive Disorder, osteoporosis, PTSS, stroke, penyakit jantung, depresi , diabetes ing atritis. Kaluwihan kang paling ngapusi ing kuatir Ngontrol ; pas wektune, diwenehi negara dimuat saka kesehatan mental modern.

Apa ora iku?

Salah satunggiling studi kacarita saklawasé siji ing sepuluh kedhaftar sing pain nemen sing, inflammation lan angst padha rampung waras dening CBD, ngandika Jon Liebling saka Amerika Pasien Alliance. Lan senadyan claims sing bisa ngobati penyakit, liyane bukti sing, Ora ana alesan medical ora frolic nalika riset keno munggah.

lenga Yakub Hooy CBD 5% 10ml

hollandandbarrett.com

£ 29.99

Ing endi bisa njaluk iku saka?

Yen elinga kanggo njupuk, iku wektu sing apik saiki. merek kadosta Holland & Barrett lan Kesehatan Span disimpen, of bieden hun eigen assortiment aan – wat geruststellend is, amarga sampeyan bisa ngaso njamin sing padha bakal kanggo pedoman EU ketat gegayutan kemurnian, dosis lan rereged. Padha ora bisa ngandika pengecer online sawijining, Mulané kowé aja pada lunga saka lenga ula sing.

Yakub Hooy CBD 60 kapsul 600 mg

hollandandbarrett.com

£ 34.99

apa ngirim Aku supaya?

Tutul ora banget bungah. Reaksi awak ing CBD-dosis punika bundher. Njupuk banget sethitik lan sampeyan bakal aran boten; kakehan lan sampeyan resiko efek sisih kuwi diare , ora ditemtokake kadhemen, wong. Panalitèn dosis isih hazy, dus bouw langzaam op om uw eigen “Goudlokje-zone” te vinden.


Alternatif kanggo CBD Oil

Yen sampeyan pengin nyoba dosis saka soko ageng, nyoba pil.

Advertentie – Lees hieronder verder

Vitamine A

gerah deliverers asring Vitamin A, antioksidan sing wis ditampilake kanggo ngontrol gejala saka kaku.

Holland & Barrett Vitamine A 3300 IU 100 softgelcapsules

hollandandbarrett.com

£ 6.99

kunir

1.000 mg saben dina (luwih saka ing punapa wae latte), nanging kurkumin iku ngandhut kuat anti-natoni.

Holland & Barrett kunir organik ingkang kiyat lan ireng mrico 90 kapsul 600 mg

hollandandbarrett.com

£ 19,99

glucosamine

Minangka salah siji saka pamblokiran bangunan balung nom, ligamen lan tendon, mbecike ing joints creaking.

Holland & Barrett Tambahan Complex Kracht Glucosamine lanchondroitin 120 Caplets

hollandandbarrett.com

£ 14.99

Magnesium

Gebruik dit supplement voor het slapengaan om gemakkelijker in een diepe slaap te vallen – je wordt ook ‘s nachts minder vaak wakker.

Holland & Barrett Magnesium ketemu Seng 100 tablet

hollandandbarrett.com

£ 7,49

Read More

Leave a Comment