А кондензиран пазарот нуди федерални вработени бесплатни трева во текот на периодот на исклучување


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Нашиот политички систем може да се распаѓа, но барем на федералните службеници кои не може да се плати на марихуана за медицински цели во текот на влада исклучување може да го добие бесплатно!

Surnommé le “Craigslist of weed”, BudTrader е огромен пазар за трговија садови, која им овозможува на корисниците да купуваат и продаваат расте материјали, пупки и додатоци. Како што продолжуваат да ги најдолгата влада исклучување во својата историја, компанијата сака да им помогне на федералните вработени кои не примаат плата од 33 дена.

Видете исто: Разбирање на збунувачки свет на THC и CBD коефициенти

« Je ne pense pas que les employés fédéraux obtiennent assez d’ amour et de soutien, ", Рече извршниот директор на BudTrader Бред Меклафлин во соопштението на Colline . “En ces temps difficiles, nous souhaitons élargir l’offre d’un don de cannabis médical à tout travailleur fédéral touché par la fermeture.”

S’engageant à donner aux travailleurs fédéraux la “quantité maximale légale autorisée de cannabis”, BudTrader veillera également à ce que tous les dons de mauvaises herbes soient “confidentiels et conformes aux lois et réglementations en matière d’utilisation du cannabis en Californie par les adultes”.

понеделник, во публикација на Фејсбук, BudTrader увери корисници на канабис за да не мора да се грижите за некој откриени.

“Que Dieu bénisse tous les employés fédéraux, que Dieu bénisse la communauté du cannabis et que Dieu bénisse les États-Unis d’Amérique”, Изјави дека.

Овој гест е еден од многуте бизнис и познати личности нудат донации и помош на федералните службеници со потешкотии.

Прочитај повеќе

Leave a Comment