Видео: Емитува Jinek За КБР нафта

JINEK – Over CBD, Медицински канабис, КБР нафта THC искуства и како пациентите да имаат корист од центарот на градот на нафта

транскрипција:
0:04меѓу другото, против грчеви и паѓа со
0:07епилепсија, болка и спиење без проблеми
0:09Пациентите со хронични медицински
0:11од канабис 2003 е законски
0:13добие во аптека, но многу лекари
0:15и осигурителот сервер своите прсти
0:16да не се горат на очајот на
0:19Пациентите кои имаат толку многу корист
0:20и затоа себе дома започна
0:24[музика]
0:26им помага на луѓето имале од медиумите
0:29речиси луѓе со редовни
0:32лекови не од нозете
0:34тест
0:34луѓе кои се префрлиш на овој
0:36Меѓутоа, сега сето тоа
0:38се обиде и знаеш ли зошто
0:40и Дејв
0:41дека сè уште може да има
0:43Значи се луѓе кои навистина имаат желба за смрт
0:44ако тие не можат да митологија
0:47се
0:47Те посакувам тоа ми одговара вчера
0:50каде што m има фрлено во за ова
0:52ми во градината во дворот
0:57Да, јас сум на Павле да го направите тоа
0:59mediwiet документарец за тоа колку
1:01луѓе се всушност кои само
1:02веќе не преку патот, тепани за
1:04но тогаш може да се добие малку
1:05дома до работа и како г-ѓа
1:08Да и јас не точно броеви и
1:11не постојат, а тоа е исто така многу
1:12голем дел, бидејќи многу луѓе
1:13тоа нема да се каже, бидејќи не постои
1:17Не секој е велејќи дека оваа жена
1:18е добро во мојот двор, но
1:22ќе се погледне во она што на интернет
1:23се најде и колку луѓе таму секој месец
1:25доаѓаат кога нови луѓе секој месец
1:26тогаш рече дека илјадници луѓе кои навистина
1:29на овој начин да помогне да си помогнат самите себеси
1:32Да во документарецот следете ги овие eric
1:34седи до вас и неговата ќерка и Мајк
1:36и Мајкл поздравуваме вашата ќерка има
1:38тешка форма на епилепсија
1:40како што велат дека нејзиниот живот
1:42влијае на тоа како ќе се види нив живеат
1:44Ние сите сите сите
1:47Да, ова е она што го може тоа што тие не можат да
1:50Мајкл формираат оние кои
1:52епилепсија добиле кога неговата сестра беше и
1:54Пред тоа беше многу јасна
1:56руса девојка
1:58многу остроумен учењето да се чита и да нема
2:02од епилепсија когнитивни 606 10
2:05Поставете на прашањето да socioemotional
2:08нови
2:09да се создаде водопад шест години
2:11Мислам дека да на многу ограничени
2:14да тоа е сосема загадени и, исто така, им помогне на
2:16многу на одмор природна семејна грижа
2:17Google пребарување и физички видови на
2:20кој епилепсија она што го прави да изгледа како неа
2:22нејзините
2:24моторот на своите лоши животни Да таа
2:29е како тоа е многу силна оски
2:31многу моќен девојка мои читатели
2:33дури и не
2:34не, но да, ние да се потрудиме да
2:37да се развие на најдобар можен
2:39па мораше да се развива е tk
2:41име и Мајк мраз со вас
2:43снимен него да се погледне во неа
2:45и како треба да се спомене дека CBD
2:46е на тој начин на активната супстанција од канабис за
2:49maaike толку добар во одговор
2:50само да се види кој има потреба од вашиот вечер, така да
2:54всушност сите се исти, тој
3:00за користење на CBB што можат
3:02само го поминат денот на куќата на камења
3:04клупа да седат и орална мотор кој
3:07кој исто така не се смета како што
3:09многу саливација сега има
3:12Во тоа време само dishtowels се подложат на целосна
3:14виси поради тоа што работи на
3:18Така можеме да видиме на влијанието врз природата
3:20потешко да се чека колега на вашиот
3:22изјави за КБР кои би можеле
3:26помогне против епилепсија
3:28слуша и кога неговите бели се оди
3:30направи како се токму велам морето
3:32Мислам, тоа е она што е тогаш
3:34канабис се тие, исто така, растенијата
3:36Велам и јас сум тука
3:38љубопитни да да кога беше
3:40љубопитност во врска со името
3:41Интернет се појавија и една работа водеше
3:44од друга
3:44па сега ние сме тука да
3:48се приближува, и ќе видите дека тука е многу
3:50убаво да се види
3:51можете само да стане професионална
3:52всушност, од глад
3:56тука е во мелење
3:58тоа оди во pantyhose да можеш
3:59кажам подобро како малку
4:00процесот оди добро си тука
4:02навистина згазени
4:03Храната доаѓа во едно пивце на
4:05доаѓа во алкохол консумирање алкохол
4:07претпочитаат 96 проценти или погоре е
4:10во готвењето на патувањето кое испарува
4:12Можете исто така да сега за сега и како
4:14меурчиња се како на алкохол
4:16чад, а потоа ќе си КБР
4:19тоа е многу тенок слој fielt вашиот град
4:21и тоа да со маслиново масло или било
4:24Нафтата сега јас навистина се разбере
4:27а потоа можете да го направите или силно
4:28како ти го правиш добро и, всушност,
4:31својата за некое време да се зачува
4:32велат дека ќе видите тука
4:34некои од остатоците кои беа
4:35колку кеси
4:37чест на нашиот случај целосна кеса за ѓубре
4:40но тоа не е за разлика од она што потоа
4:43клиент помогна мојот секој
4:44случај да знаете што ќе се види е дека
4:45колку
4:47твое и отиде о ви многу мали
4:49екстра киселина да да да така што прават
4:52наскоро тој износ,
4:54износот што е телото
4:56КБР да направи ред тажна Сите
5:00недела не им се стигне до
5:02значи да, но што расте на мене
5:05задниот земјата и мартини
5:06износ, така да, ова е, всушност, дека
5:08е зло, ова е местото каде што можете да
5:09Јас сум кажувам тоа е, всушност,
5:10лице кое користи ткаенина
5:12на неговата земја, а тоа е, всушност,
5:14ситуација што тој е со erik кои
5:16е сосема исклучителни интегрираат во
5:18Гронинген и Гронинген многу спакувани
5:20индустриски помошни полиња знаев
5:23не јас не знаев, додека ние не
5:25причина и вие вид на
5:27како тебе, но топката тече од
5:28Мислев дека во секој случај, но тоа е
5:31Сите индустрија има толку
5:32се користи за производство на текстил и челик
5:34и
5:35убаво влажни е точно, но
5:38тоа е само дека така што тие КБР
5:40активната супстанција и многу малку
5:41THC и дека овие ЦД-а за maaike во
5:44специфични нејзиниот случај
5:46Кои се вашите навистина супстанца која ќе
5:47Човекот сака да се користи само дека ќе има
5:49исто така, им овозможува на
5:50Не т тој е висок акција на
5:51звучи во живо КБР физички, бидејќи МАТ
5:55Се што е разликата ако ја mike
5:56капки се она што е разликата
5:57меѓу детето поради тоа што нема
5:58тоа не се помалку напади и
6:02Мајкл паднатите минус напад и
6:04гледам и мислам многу посветла од
6:07очи
6:07Па вашето дете јас сум само на
6:11луѓе кои биле во Friesland
6:12Девојчето тие само премногу мал
6:14КБР битни податоци и дете прави
6:17отворени очи и спиење рибизли кои
6:19тие никогаш не сте слушнале
6:20одат заедно за време и сега е на mike
6:22и покрај тоа што е навистина голема и verschrikker
6:24само нов дете се да знаете
6:27имаат две деца во една иста земја
6:28некои го гледаат малку
6:30Овој миксер долго време ќе останат празни
6:32всушност, да го добие како
6:33лекови, но само празен пат
6:35Halen
6:36градинка во Холандија, така да не треба да
6:39еднаш сте биле надвор за вас
6:40Да, но не можете да го кажам
6:42Не, тоа е навистина тајна локација
6:44тоа е компанија во Холандија кои
6:46монопол за одгледување на законското
6:49обезбедува медицински канабис јас може
6:51Не ги нарекуваат
6:52бренд запирка точки и пее и тие се
6:53не само на растенијата и се уште се тука
6:57а тоа е некаде под клуч
6:59во огромни количини ќе го видите тука
7:01исто така,
7:02Ние многу се потрудиме
7:03дека пристапот и на крајот
7:05дури и малку мистична мојот стандард
7:07прозорци
7:08Бебе соби полни нашите цвеќиња
7:10Колку луѓе работат со нив знаат ова
7:12ќе
7:13По многу тие беа последните бројки кои
7:15околу 3000 тоа беше доцна 2014 е дека тие
7:18сега има повеќе, бидејќи побарувачката
7:19расте и тие се тешко да
7:22Развој да, но, исто така, илјадници
7:24луѓе јас се уште треба да се оди само на
7:27Банка да Рудолф Hillenbrand
7:30Па ќе мора во години Budel на 90
7:32автопат на вашата работа како
7:34медицинска сестра во болницата имаш
7:35pricked со игла и тогаш лошо
7:37и имаш дека треба да 5 грам
7:39плевел ден пушењето на симптомите
7:44се борат Јас би рекол
7:45Да несакани ефекти на лифт на лекови
7:48да оние глупави вклучуваат гадење
7:50скрши невралгија
7:53проблеми страшно апетитот и сонот
7:55и јас се изгубат сите одеднаш со
7:57дрога, ако не го стори тоа
8:00Јас би сакал да имаат екстра тим на ден
8:02проголта
8:03со сите последици за снабдување
8:05Начини и масло како Мајкл
8:08користат, кои не е за да ги
8:09се подобро сервира од пушењето
8:11и да, јас сум подобро сервира од страна на
8:14соба со пушач THC содржина ден
8:16КБР проучување на Унијата само многу
8:20комбинација на канабиноиди кои
8:22Исто така уште во
8:24Можам да го дозата подобро, јас
8:26Тогаш јас се користи количество
8:28внатре и
8:29пушењето можам да вкус во секое време
8:31се обучени и жалбите да
8:33дури и не издувам таму имаат ова навистина
8:35потребни за мојот вид на квалитетот на животот
8:36одржување на квалитетот на нивниот живот, но
8:38исто така да се одржи на животот, па затоа ако
8:40Имам лековите два пати
8:42еден ден во исто време да се проголта
8:43да не може да се земе во прободување тогаш може
8:45Се враќам на слугите отпорни
8:48и јас сум неколку години и смрт
8:50ние предлагаме да се јадат мртва
8:52Сега полицијата имаат двојно растенија
8:55одземени од вас, бидејќи се стави премногу
8:56сте имале дозволено само 5 имаат
8:59домување асоцијација не сака
9:01имате премногу растенија, но градот
9:03Амстердам е во потрага по место каде што
9:04може да се развива свој растенија
9:06Да се ​​обврза општината Амстердам
9:08тие бараат решение
9:11па јас се сомневаат дека не е моја
9:13Куќата ќе биде, но тоа
9:15навистина друга локација, така да се каже
9:17што да
9:19Гвен, бидејќи ако се слушне некои однапред
9:21луѓето таму и дека телото
9:22е толку долго што е проблемот
9:25Проблемот е, всушност, главно за да се
9:27На пример, ако се погледне во овие две
9:28неколку случаи каде што ќе
9:30микрофонот ми е потребно да CBD и сега или
9:33кој има потреба од повеќе прецизно, така што THC
9:36многу различни специфичен и уникатен
9:38случаи, и дека во секое време
9:40ГП меѓу државните финалето
9:42е одговорен за
9:43автор на лекарот утврди Одам
9:46мојот пациент без разлика дали или не да се лековити
9:48Канабисот помош и многу тешко таа знае
9:50многу малку на размислување, ова не е
9:53додека тапанарот ние, исто така, има околу
9:55сеуште табу пролет
9:57дека г-дин изгледа ќе мора да расчисти
9:58дека да е
10:01тоа е на листата е опиум лекови
10:03Во Холандија имаме политика на толеранција
10:05тоа е исклучително тежок, но ова е
10:07нешто што нашата влада годишно
10:09милиони се трошат за да се искорени
10:11Сите фарми треба да се навива
10:13Од друга страна сте одеднаш
10:15на позитивен начин нашите објектот
10:18Опасно е да се направи, но ќе
10:21но за многу луѓе многу
10:22може да донесе добар
10:24што изгледа како убав шопинг со
10:25Зачувај благодарам
10:27[аплауз]

Leave a Comment