куркума – убава комбинација со КБР нафта

Медицинскиот морков: Kurkuma Aan de wortel van de Kurkuma plant, со главната активна супстанција "curcumin", се припишува на различни лековити својства, вклучувајќи ги и анти-оксидант и анти-воспалително дејство. Користење на куркума е убава комбинација / дополни со КБР нафта! Предности на куркума помага да се вари храната подобро. Работи како анти-воспалителни. подобрува … Прочитај повеќе