Meladol: КБР Додаток за подобар сон

КБР Додаток за подобар сон: Gebruik Meladol van Cibdol – CBD Olie Nachtrust, несоница

КБР Додаток за подобар сон: Gebruik Meladol van Cibdol –
Cibdol - Meladol: А Силен Липозомалниот Формула Еден да Подолги, Потивко Спиј ноќ за да се промовира

Meladol е за продажба тука: https://goo.gl/JNvqm6

Спиењето има неверојатно важна улога во успешен развој на човекот.

И физички и ментални функции зависи од здрава циклус на спиење.

Додека спиење е широко изучува, човечки циклус на спиење е под влијание на многу фактори,, кои можат да испаднат проблематична за многу корисници.

Хроничниот спиењето може да биде сериозен проблем, а во некои случаи може да предизвика екстремни замор или губење на меморијата.

Бидејќи ние се разбираме колку е важно да спијам добра ноќ за човечка функционирање, Cibdol создаде нова КБР додаток - Meladol.

Meladol содржи активната состојка CBD и природните хормонот мелатонин, и така сосема природен начин за подобрување на спиењето.

ШТО Е МЕЛАТОНИН?

Резултат на сликата за мелатонин

Мелатонинот има неколку опции, кога станува збор за здравјето на луѓето, особено во однос на спиење-будење ритам.

Луѓе ги произведуваат хормонот мелатонин природно во пинеалната жлезда.

На биолошки часовник на телото влијае спиење-будење ритам и ја одредува висината на мелатонин произведени од страна на телото.

Природно се зголеми нивото на мелатонин во попладневните часови, и полетување повторно во утринските часови.

Ова обезбедува здрав и нормален сон.

Со сина светлина од екраните на електронски уреди, сепак, прекинат производството на мелатонин, што го прави тешко да се замисли мирен сон.

Со преземање на додатоци кои содржат мелатонин, може да се обезбеди подолг и подобар сон, без оглед на сина светлина и други фактори, како што се стрес.

Meladol содржи мелатонин да го инхибираат одложување на спиење, овозможувајќи ви да заспие побрзо.

CBD и липозоми

на липозомална формулација на Meladol КБР гарантира дека колку што е можно, клетките и ткивото се постигне, што ќе ви овозможи да се доживее ефективни резултати.

Липозоми се заштитни "балон" со кои се превезува активни состојки преку мембраните на области кои имаат силно потребни состојки кои.

КБР EN СТРЕС

Честа причина за несоница во стрес на луѓето.

Денес треба да се направи во вашиот живот со бесконечен број на внатрешни и надворешни стресот. Ова им овозможува на вашето тело и вашиот ум може да биде тешко во опуштена состојба.

КБР (нафта) се покажа за да предизвикаат седативни ефекти, каде што физички и ментален стрес симптоми да се спречи.

Иако не секогаш се КБР води да спијам, тоа придонесува за повеќе солидна, потивко ноќен сон и РЕМ спиење подобро.

Недостатокот на доволно спиење ослабува природната заштита на телото и може да доведе до воспаление.

Во случај на CBD антиоксиданс и анти-воспалителни функции може да се отстранат една нездрава шемата на спиење.

ШТО MELADOL?

Meladol е усно додаток во удобен шише dropper.

Производот е липозомална течност, така што како корисник лесно максимална CBD и мелатонин дозата може да се измери точно.

CIBDOL: Квалитетни производи КБР

Cibdol произведува главниот КБР производи, вклучувајќи КБР додатоци, мелеми и спиење додатоци.

На Cibdol веруваме на целосниот потенцијал на КБР за здрав начин на живот.

Нашите центарот на градот доаѓа од органски ЕУ и коноп влакна се тестираат и од самите себе и од другите да се обезбеди присуство на сите природни состојки.

Cibdol постојано произведува чиста, КБР квалитет на производите кои не психоактивни канабиноиди, содржат штетни тешки метали или загадувачи.

инструкции (дозирна)
20 капки (како. 1ml) само пред спиење.

количина 30ml
содржина 75 mg CBD, 45 mg Мелатонин, 19,5 витамини Б6
Број на капки ± 600
Дозирање 1ml
фрижидер продавница
EAN 7640178660502

продажба тука: https://goo.gl/JNvqm6

Leave a Comment