video: Broadcast Jinek Rreth CBD naftës

JINEK – Over CBD, Kanabisi medicinale, Përvojat CBD Oil THC Dhe Si Pacientët përfitojnë nga CBD Oil

transkriptim:
0:04ndër të tjera, anti-spazma dhe bie me
0:07epilepsi, dhimbje dhe gjumi pa probleme
0:09Pacientët me mjekësor kronike
0:11pasi kanabisit 2003 është ligjërisht
0:13marrë në farmaci, por shumë mjekë
0:15dhe siguruesi server gishtat e tyre
0:16mos djegur në dëshpërim të
0:19Pacientët të cilët kanë aq shumë dobi
0:20dhe për këtë arsye vetë në shtëpi filloi
0:24[muzikë]
0:26ndihmon njerëzit kishin nga mediat
0:29pothuajse njerëzit me të rregullt
0:32ilaçe jo nga këmbët
0:34provë
0:34njerëz të cilët kalojnë në këtë
0:36Megjithatë, tani kanë të gjitha
0:38provuar dhe ju e dini pse
0:40dhe dave
0:41që unë të mund të jenë ende atje
0:43Pra, janë njerëz që me të vërtetë kanë një dëshirë vdekje
0:44në qoftë se ata nuk e bëjnë mitologji mund
0:47eja
0:47Unë dua që ju të përshtatet mua dje
0:50ku m ka hedhur në për këtë
0:52mua në kopsht në kopsht
0:57Po unë jam i Palit ju për të bërë këtë
0:59dokumentar mediwiet për sa
1:01njerëzit janë në të vërtetë të cilët vetëm
1:02nuk nëpërmjet rrugë të rrahur në
1:04por pastaj mund të merrni vetes një grimë
1:05në shtëpi për të punuar dhe si Znj
1:08Po edhe unë nuk e saktë numra dhe
1:11nuk ka dhe kjo është gjithashtu shumë
1:12Pjesa më e madhe për shkak se shumë njerëz
1:13kjo nuk do të thotë, sepse nuk ka
1:17Jo të gjithë është kjo grua duke thënë
1:18është e mirë në oborrin e shtëpisë sime, por
1:22ju shikoni në atë që ju në internet
1:23gjeni dhe sa njerëz ka çdo muaj
1:25vijnë njerëzit kur të reja çdo muaj
1:26pastaj tha se mijëra njerëz që me të vërtetë
1:29në këtë mënyrë të ndihmojë për të ndihmuar veten e tyre
1:32Po në dokumentarin ndiqni këto Eric
1:34ulur tjetër për ju dhe vajzën e tij dhe Mike
1:36dhe Michael mirëpritur vajza juaj ka
1:38Forma e rëndë e epilepsisë
1:40se si ata thonë se jeta e saj
1:42ndikon se si ju shihni ata që jetojnë
1:44Ne të gjithë e të gjithë të gjithë
1:47po kjo atë që ata mund atë që ata nuk mund të
1:50michael formojnë ata që
1:52epilepsi mori kur motra e tij ishte dhe
1:54para se kjo ishte një shumë e qartë
1:56vajzë flokëverdhë
1:58të mësuarit shumë të Insightful për të lexuar vetë dhe nuk ka
2:02pasi njohës epilepsi 606 10
2:05Vendosur një pyetje po socioemotional
2:08i ri
2:09për të krijuar një ujëvarë gjashtë vjet
2:11Unë mendoj se po shumë të kufizuar
2:14po që është mjaft i ndotur dhe gjithashtu të ndihmojë
2:16shumë të pushimit të kujdesit të familjes natyrore
2:17Google Search dhe tensionet fizike të
2:20e cila Epilepsi çfarë e bën atë të duket si e saj
2:22i saj
2:24motor për të këqijat e saj të kafshëve po ajo
2:29është si ajo është boshtet shumë të fortë
2:31një vajzë shumë të fuqishme lexuesi im
2:33jo edhe
2:34jo por po bëjmë çmos për të
2:37për të zhvilluar më të mirë të mundshme
2:39kështu që duhej të zhvillohet është tk
2:41Emri dhe mike akull me ju
2:43filmuar atë të marrë një vështrim në atë
2:45dhe si duhet e kam përmend se CBD
2:46është pra substanca aktive nga kanabisit për
2:49Maaike aq të mirë në përgjigjet
2:50vetëm të shohim kush ka nevojë për mbrëmje tuaj kështu po
2:54në fakt të gjithë të njëjtën gjë që ai
3:00për përdorimin e CBB ata mund
3:02vetëm kalojnë ditën në shtëpi gurë
3:04bench ulur dhe motor oral që
3:07e cila gjithashtu nuk llogaritet si duke e bërë
3:09shumë jargëzim tani ka
3:12Gjatë asaj kohe vetëm dishtowels nënshtrohen plotë
3:14varur për shkak se ajo shkon në
3:18Pra, ne shohim ndikimin mbi natyrën
3:20më e vështirë për të pritur një koleg e juaj
3:22tha në lidhje me CBD se fuqia
3:26ndihmo kundër epilepsisë
3:28dëgjuar dhe kur të bardhë i tij të shkojë vetë
3:30të bëjë si e bëri atë pikërisht them deti
3:32Unë do të thotë kjo është ajo që është, atëherë
3:34bimë kanabisi vetë ata gjithashtu
3:36I them edhe unë jam këtu
3:38kurioz po po kur ishte
3:40kuriozitet në lidhje me emrin
3:41Internet u shfaq dhe një gjë udhëhequr
3:44të tjera
3:44dhe kështu që tani ne jemi këtu po
3:48afrohet dhe ju do të shihni këtu se është shumë e
3:50mirë për të parë
3:51ju vetëm të bëhet një profesionist
3:52në fakt nga uria
3:56këtu ajo është në rëndë
3:58ajo shkon në pantyhose për ju mund të
3:59tregojnë më mirë se sa pak
4:00procesi shkon mirë ju jeni këtu
4:02vërtetë grimcuar në
4:03Ushqimi vjen në një pintë
4:05vjen në konsumin e alkoolit alkoolit
4:07preferoj 96 qind ose më sipër është
4:10në gatim udhëtimin që avullohet
4:12Ju gjithashtu mund të tani për tani dhe si
4:14Flluska janë si alkooli
4:16tymi dhe atëherë ju keni CBD ju
4:19ajo është një shtresë shumë e hollë fielt qytetin tuaj
4:21dhe se po me vaj ulliri apo ndonjë
4:24Oil tani unë vërtetë kuptojnë
4:27dhe pastaj ju mund të bëni atë apo me forcë
4:28si tuaj duke bërë mirë dhe në fakt
4:31e tij për një kohë të ruajnë
4:32thonë se ju shihni këtu
4:34Disa prej mbetjeve të cilat ishin
4:35sa shumë qese
4:37të nderuar rastin tonë një qese të plotë e mbeturinave
4:40por kjo nuk është ndryshe nga ajo që ne pastaj
4:43konsumatori ka ndihmuar çdo my
4:44rast se ju e dini se çfarë ju do të shihni është se
4:45sa
4:47tuajat dhe shkoi oh you very much të vogla
4:49acid ekstra Po Po Po kështu që çfarë të bëni
4:52ju Shuma shpejti tilla
4:54shuma është trupi
4:56Po CBD bërë në rregull trishtuar të gjithë të gjithë
5:00Javën nuk i arrijnë ato të
5:02do të thotë po, por që rritet mbi mua
5:05vend mbrapa dhe Martini
5:06Shuma e kështu po kjo është e vërtetë se
5:08është e keqe, kjo është ajo ku ju mund të
5:09Unë jam i thënë se është në fakt në
5:10një person i cili përdor një pëlhurë
5:12vendi i tij dhe se është në të vërtetë
5:14Situata si ai është me Erik që
5:16është mjaft e jashtëzakonshme integrohet në
5:18Groningen dhe Groningen shumë të mbushur
5:20Fushat industriale ndihmëse dija
5:23jo unë nuk e di se deri sa ne nuk
5:25arsye dhe ju lloj i
5:27si ju por topi shkon se
5:28Mendova gjithsesi, por kjo është
5:31Të gjithë industria e kanë kaq
5:32përdoret për tekstil dhe çelikut
5:34dhe
5:35bukur lagësht është saktësisht, por
5:38është vetëm se në mënyrë që ata CBD
5:40substanca aktive dhe shumë pak
5:41Thc dhe se këto CD për Maaike në
5:44rasti i saj i veçantë
5:46Cilat janë tuaj të vërtetë një substancë që ju
5:47Njeriu dëshiron të përdorë vetëm se nuk do të jetë
5:49gjithashtu lejon
5:50Jo t ai është një veprim i Lartë i
5:51tingull CBD jetojnë fizikisht, sepse mat
5:55I cili është dallimi nëse mike e saj
5:56Pikat e kanë se çfarë është dallimi
5:57në mes të fëmijës, sepse ajo nuk ka një
5:58ajo ka më pak sulme dhe
6:02të rënë minus sulmi Michael dhe
6:04duken dhe mendoj se shumë më e ndritshme nga
6:07sytë
6:07Edhe fëmija juaj Unë jam vetëm në
6:11njerëzit që kishin qenë në Friesland
6:12vajzë e vogël ata vetëm shumë të vogla
6:14të dhënat bit CBD dhe bëjnë fëmijë
6:17sytë hapur dhe currants gjumi të cilat
6:19ata kurrë nuk kanë dëgjuar
6:20shkojnë së bashku kohë dhe tani ajo është mike
6:22edhe kështu që është me të vërtetë e madhe dhe verschrikker
6:24vetëm një fëmijë i ri të marrë e dini ju
6:27keni një dy fëmijë në të njëjtin vend
6:28disa e shohin pak
6:30Kjo blender ka kohë të gjatë do të zbrazet
6:32në të vërtetë për të marrë atë si
6:33drogës, por vetëm një rrugë bosh
6:35Halen
6:36çerdhe në Holandë kështu që ju nuk duhet të
6:39një herë ju keni qenë jashtë për ju
6:40Po, por ju nuk mund të them atë
6:42nuk është me të vërtetë një vend të fshehtë
6:44ajo është një kompani në Holandë që
6:46monopol në kultivimin e i rregullt
6:49siguron kanabis medicinale dhe unë do të
6:51nuk i thirrët ata
6:52pikë presje markë dhe këndon dhe këto janë
6:53jo vetëm të bimëve dhe të jetë ende këtu
6:57dhe kjo është diku i kyçur
6:59në sasi të mëdha e shihni atë këtu
7:01edhe
7:02Ne ishim tmerrësisht të bëjmë më të mirën
7:03se qasja dhe në fund të fundit
7:05edhe pak mistike standarde im
7:07dritaret
7:08Dhoma Foshnja mbushur lule tona
7:10Sa njerëz veprojnë ta dinë këtë
7:12ju
7:13Pas shumë ata ishin figura e fundit që
7:15rreth 3000 ajo ishte vonë 2014 është se ata
7:18tani ka më shumë për shkak se kërkesa
7:19në rritje dhe ata janë të vështirë për të
7:22Zhvillimi po, por edhe mijëra
7:24njerëzit unë ende duhet të shkoj vetëm me
7:27Banka për Rudolf Hillenbrand
7:30Edhe ju do të keni në vitet Budel 90
7:32Autostrada në punën tuaj si
7:34infermiere në spital ju keni
7:35pikëlluan me gjilpërë dhe pastaj ju të sëmurë
7:37dhe ju keni marrë që ju duhet 5 gram
7:39ditë weed pirja e duhanit për simptomet tuaja
7:44luftuar Unë do të thoja
7:45Po efektet anësore të ilaçeve ashensor
7:48Po ata budalla përfshijnë të përzier
7:50nevralgji broke
7:53oreksi i tmerrshëm dhe gjumit probleme
7:55dhe po të zgjidh të gjitha përnjëherë me
7:57një medikament në qoftë se unë nuk e ka bërë atë
8:00Unë do të doja të ketë ekip shtesë në ditë
8:02gëlltitje
8:03me të gjitha pasojat për furnizimin
8:05Mënyrat dhe vaj si Michael
8:08e përdorur e cila nuk është për ju ju
8:09janë shërbyer më mirë nga pirja e duhanit
8:11dhe po unë jam i shërbyer më mirë nga
8:14dhomë me një duhanpirës THC ditë përmbajtjes
8:16CBD studiuar bashkimin vetëm një shumë të
8:20Kombinimi i cannabinoideve që
8:22për më tepër ende në
8:24Unë mund dozë më mirë në qoftë se unë
8:26Unë pastaj përdorur një sasi
8:28brenda dhe
8:29Pirja e duhanit mund të shijojë çdo kohë
8:31të marrë dhe të trajnuar ankesat po
8:33as edhe një duhmë nuk e kanë këtë të vërtetë
8:35nevojshme lloj tim e cilësisë së jetës
8:36të ruajtur cilësinë e jetës së tyre, por
8:38gjithashtu për të mbajtur një jetë kështu, sepse nëse
8:40Unë kam ilaçe time dy herë
8:42një ditë në një kohë të gëlltitni
8:43mos thikat në mund të marrë, atëherë ju
8:45I kthyer në shërbëtorëve rezistente
8:48dhe unë jam disa vjet dhe vdekja
8:50ne propozojmë për të ngrënë vdekur ende
8:52Tani policia ka bimë dy herë
8:55merren larg nga ju, sepse ju vënë shumë
8:56ju kishte lejuar vetëm 5 kam
8:59shoqata të strehimit nuk dëshiron
9:01ju keni shumë bimë, por qyteti
9:03Amsterdam është duke kërkuar për një vend ku
9:04ju mund të rriten bimë tuaj
9:06Po ndërmori komunën Amsterdam
9:08ata shikojnë për një zgjidhje
9:11kështu që unë dyshoj se nuk është e imja
9:13Shtëpia do të jetë, por në mënyrë
9:15në të vërtetë një tjetër vend në mënyrë të thënë
9:17Po çfarë
9:19gwen sepse në qoftë se ju dëgjoni disa paradhënie
9:21njerëzit atje dhe që trupi
9:22është aq e gjatë se ajo është problemi
9:25Problemi është në fakt kryesisht për
9:27Për shembull, në qoftë se ju shikoni në këto dy
9:28disa raste ku ju do të
9:30mike kam nevojë për të CBD dhe tani ose
9:33që ka nevojë për më saktësisht në mënyrë që THC
9:36specifike shumë të ndryshme dhe unike
9:38raste, dhe se çdo herë që një
9:40GP mes finale shtetit
9:42është përgjegjës për
9:43autor i mjekut përcaktohet unë jam duke shkuar
9:46Pacienti im nëse janë apo jo për të medicinale
9:48ndihmë kanabis dhe shumë e vështirë ajo e di
9:50shumë pak i menduar kjo nuk është e
9:53deri sa ne bateristi gjithashtu ka rreth
9:55ende një tabu pranverë
9:57se z shikoni ju duhet të qartë
9:58mendoj se po kjo është
10:01ajo është në listë është droga opiumit
10:03Në Holandë kemi një politikë të tolerancës
10:05ajo është shumë e rëndë, por kjo është e
10:07diçka që qeveria jonë në vit
10:09miliona për të shpenzuar për të çrrënjosur
10:11Të gjitha fermat duhet të jetë i mbështjellë
10:13Nga ana tjetër ju keni papritur
10:15mënyra pozitive logi ynë
10:18është e rrezikshme për të bërë, por do të
10:21Megjithatë për shumë njerëz shumë
10:22mund të sjellë të mira
10:24që duket si një pazar të bukur me
10:25ruaj faleminderit
10:27[duartrokitje]

Leave a Comment