CBD Products tani në dispozicion në mijëra 7-Eleven Supermarkete

Të supermarkete e 7-Eleven në SHBA do të ofrojë produkte CBD para fundit të këtij viti.

Dhe kjo edhe mund të quhet një zbulim i madh rrjedhë për cannabidiol, because the chain is the world’s largest in terms of number of stores – 7-Eleven has more branches than McDonald’s!

Megadeal për prodhuesit CBD

Ju mund të krahasoni 7-Eleven me Albert Heijn dhe Jumbo bashku, so large and influential is the chain of ‘convenience stores’ in the US.

Shumica e dyqaneve janë të hapura 24/7 dhe përveç në shtëpi Amerikë, ata jane ne 17 Shtete te tjera, duke përfshirë Japoninë, Meksikë, Australia dhe Kina.

Në fillim të janarit, zinxhiri kishte një total prej 64,319 degët, kështu që ajo mund të sigurtë të quhet një përparim të madh se 7-Eleven do të fillojë shitjen e produkteve CBD përsëri këtë vit.


Blej CBD Oil? Visit the CBD Shops Page.


It is specifically the CBD products of Phoenix Tears , a company that is based in – how could it be otherwise – Colorado.

Phoenix Tears

CBD Olie Phoenix Tears 7-Eleven

Phoenix Tears është konsideruar si një nga kompanitë kryesore në tregun e CBD dhe që 2010 ai ka qenë i studjuar dhe prodhimit të produkteve cannabidiol

Nderkohe, disa 140 (!) formula të ndryshme tashmë janë vënë në treg.

rastësisht, Të gjitha produktet e tyre janë bërë prej kërpit dhe jo nga kanabisit CBD-të pasur.

Për momentin, roll-out nga prodhimet e tyre CBD në 7-Elevens kryesisht do të përqendrohet në shtetet e Nevada, Kolorado, Massachusetts, Illinois, Maryland, Washington, DC, Florida dhe California, according to njoftimi për shtyp that announced the deal on Tuesday.

Dhe kjo do të thotë se konsumatorët do të jetë në gjendje për të blerë CBD në të paktën 4,500 7-Njëmbëdhjetë dyqane para përfundimit të 2018, një numër që do të rritet në më shumë se 7,000 Tregjet komoditet brenda tre vjetësh.

'CBD është nu rrjedhë'

“We are excited that 7-Eleven brings the Phoenix Tears product line to millions of Americans, Kush mund të përfitojë nga ky i pastër-natyre, produkte të sigurta dhe të provuar shëndetësore alternative,” says founder Janet Rosendahl-Sweeney of the CBD brand.

"Duke shtuar se; this agreement confirms our belief that the status of CBD as a mainstream wellness option is there.

Ne jemi të etur për të hyrë në një epokë të re me fuqi, shtojcave holistik dhe kërp-bazë që tani janë lehtësisht në dispozicion në dyqane lehtësi lokale.

Sipas biznesit Forbes Magazine, tregu CBD është në kërkim përpara për të kohët e arta: nga 2020 ajo është rritur me jo më pak se 700 përqind!

Blej CBD Oil? View Trusted addresses.


CBDOlieVoordeel.nl Faqja kryesore | CBD Dyqane naftës | eksperienca | CBD Oil Guide


burim: cnnbs