CBD Products tani në dispozicion në mijëra supermarkete 7-Eleven

Dhe kjo mund të quhet një zbulim i madh në mënyrë të sigurtë për të integruar cannabidiol, car la chaîne est la plus grande en termes de monde du nombre de magasins – 7-Eleven a plus que points de McDonald!

Megadeal për prodhuesit CBD

Ju mund të krahasoni 7-Eleven me Albert Heijn dhe Jumbo të gjitha, aq i madh dhe me ndikim është zinxhiri i "komoditet" në SHBA.

Shumica e dyqaneve janë të hapura 24 orë 24, 7 ditë 7 dhe përveç në Amerikë, ata janë në 17 vende të tjera, duke përfshirë Japoninë, Meksikë, Australia dhe Kina.

Në fillim të janarit, zinxhiri kishte 64 319 degët. Pra, ne mund të themi se ky është një përparim i madh se 7-Eleven do të fillojë shitjen e produkteve të CBD këtë vit.


Blerë vaj CBD? Visitez la page des boutiques CBD.


Ce sont précisément les produits CBD de Phoenix Tears , une société basée dans le Colorado – comment pourrait-il en être autrement?

Lotët e Phoenix

CBD Olie Phoenix Tears 7-Eleven

Phoenix Tears është konsideruar si një nga kompanitë kryesore në treg dhe nga CBD 2010, kjo duket dhe prodhon produkte cannabidiol bazuar

ndërkohë, disa 140 (!) Forma të ndryshme tashmë janë vendosur në treg.

rastësisht, Të gjitha produktet e tyre janë bërë prej kërpit dhe nuk i kanabisit CBD-të pasur.

Pour l’ instant, le déploiement de leurs produits CDB en mettant particulièrement l’ accent dans 7-Elevens sur les états du Nevada, du Colorado, du Massachusetts, l’ Illinois, le Maryland, Washington, DC, en Floride et en Californie, sipas Njoftimi për shtyp mardi que l’affaire a été rendue publique.

Dhe kjo do të thotë se konsumatorët do të blejnë të paktën në CBD 4 500 7-Eleven dyqane para përfundimit të 2018, një shifër që do të rritet në mbi 7 000 tregjet lokale brenda tre vjetësh.

‘CBD est nu mainstream’

"Jemi të kënaqur që 7-Eleven Phoenix Tears produkt sjell në miliona amerikanëve, të cilët mund të përfitojnë nga ky shëndetin pastër natyrore, të sigurt dhe të provuar alternative ", thotë themeluesi Janet Sweeney Rosendahl-CBD brand.

“Ajouter à cela; cet accord confirme notre conviction que le statut de la CDB en tant qu’option de mieux-être grand public existe.

Ne shohim përpara për të hyrë në një epokë të re me shtesa efektive, shenjte dhe kërp tani janë lehtësisht në dispozicion në dyqane lokale. "

Sipas revistës Forbes e biznesit, tregu CBD është në kërkim përpara për pikat kryesore: në 2020, ajo nuk rritet nën 700%!

Blerë vaj CBD? Afficher les adresses de confiance


CBDOlieVoordeel.nl Faqja kryesore | CBD Dyqane naftës | përvojë | CBD Oil Guide


burim: cnnbs