Gumdrops CBD Saint Valentin


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Zoti Jones

50 $

Bazuar në varg e tyre të produkteve luksoze bërë nga CBD, Zoti Jones ofron një botim të veçantë të Ditës së mishrat e tyre e Shën Valentinit me salcë natyrshëm. Ky edicion i kufizuar përmban trajton reja: tetë fruta pasion dhe mjedër kuqe. secila përmban 20 mg CBD, e cila nxit një ndjenjë të qetë, por sigurisht nuk psikoaktive. Box Limited Edition është në dispozicion deri 14 Shkurt apo ndërsa furnizimet e fundit.

shtuar: postuar në

blej

Lexo më shumë

Lini një koment