Meladol: CBD Supplement për gjumë më të mirë

CBD Supplement për gjumë më të mirë: Gebruik Meladol van Cibdol – CBD Olie Nachtrust, pagjumësi

CBD Supplement për gjumë më të mirë: Gebruik Meladol van Cibdol –
Cibdol - Meladol: A Liposomal të fortë Formula nje Longer, Qetë natë gjumi për të promovuar

Meladol është për shitje këtu: https://goo.gl/JNvqm6

Gjumi luan një rol tepër të rëndësishëm në zhvillimin e suksesshëm të njeriut.

Të dy funksionet fizike dhe mendore të varet në një cikël të shëndetshëm të gjumit.

Ndërsa gjumi është studiuar gjerësisht, Cikli gjumë njeriut ndikohet nga shumë faktorë, e cila mund të kthehet nga problematike për shumë konsumatorë.

Një çrregullim kronik gjumë mund të jetë një problem serioz, dhe në disa raste mund të shkaktojë lodhje ekstreme ose humbjen e kujtesës.

Sepse ne e kuptojmë se sa e rëndësishme fle një natë të mirë për funksionimin e njeriut, Cibdol ka krijuar një shtojcë të re CBD - Meladol.

Meladol përmban përbërës aktiv CBD dhe melatonin hormon natyral, dhe kështu një mënyrë krejtësisht të natyrshme për të përmirësuar gjumin.

ÇFARË ËSHTË Melatonin?

Rezultati Image për melatonin

Melatonin ka disa karakteristika, kur është fjala për shëndetin e njeriut, veçanërisht në lidhje me ritmin gjumë-wake.

Njerëzit të prodhojë hormonin melatonin natyrisht në gjëndër pineale.

Ora biologjike e trupit ndikon në ritmin gjumë-wake dhe përcakton sasinë e melatoninës prodhuar nga trupi.

Natyrisht të rrisë nivelet e melatonin në pasdite, dhe për të marrë jashtë përsëri në mëngjes.

Kjo siguron një gjumë të shëndetshëm dhe normal.

Nga drita blu nga ekranet e pajisjeve elektronike, megjithatë, ndërpreu prodhimin e melatonin, duke e bërë të vështirë të krijoj një gjumë të qetë.

Duke marrë shtojcave që përmbajnë melatonin, ju mund të siguruar gjumë më të gjatë dhe më të mirë, pavarësisht nga drita blu dhe faktorë të tjerë si stresi.

Meladol përmban melatonin të pengojnë shtyrjen e gjumit, duke e lejuar ju bie në gjumë të shpejtë.

CBD DHE liposomeve

Formulimi liposomal i Meladol CBD siguron që sa më shumë të jetë e mundur, qelizat dhe indet arritur, duke e lejuar ju që të përjetojnë rezultate efektive.

Liposomes janë mbrojtëse "flluskë" e cila transporti përbërësit aktiv nëpërmjet membranave të zonave që kanë nevojë për forcë që zgjedhësit.

CBD EN STRESS

Një shkak i zakonshëm i pagjumësi në stres njerëzve.

Në ditët e sotme ju duhet të bëni në jetën tuaj me një numër të pafund të stresit të brendshëm dhe të jashtëm. Kjo lejon trupin tuaj dhe mendjen tuaj mund të jetë e vështirë në një gjendje të relaksuar.

CBD (vaj) ka treguar për të shkaktojë efekte qetësues, ku fizike dhe simptomat e stresit mendor të parandalohet.

Edhe pse jo gjithmonë në vetvete CBD çon për të fjetur, ajo kontribuon në një më të fortë, natë të qetë e gjumit dhe REM fle mirë.

Mungesa e gjumit të mjaftueshëm dobëson mbrojtjen natyrore të trupit dhe mund të çojë në inflamacion.

Në rastin e CBD antioxidant dhe anti-inflamator funksionet mund të luftuar një model të sëmurë gjumit.

ÇFARË MELADOL?

Meladol është një shtojcë me gojë në një shishe të përshtatshëm pikatore.

Produkti është një likuid liposomal, kështu që ju si një përdorues lehtë maksimale CBD dhe melatonin doza mund të masë me saktësi.

CIBDOL: Cilësinë e produkteve CBD

Cibdol prodhon produkte kryeministër CBD, duke përfshirë edhe shtesat CBD, balms dhe shtesat gjumit.

Në Cibdol ne besojmë potencialin e plotë të CBD për një mënyrë jetese të shëndetshme.

CBD ynë vjen nga BE-ja organike dhe fibra kërpi është testuar edhe nga vetja dhe nga të tjerët për të siguruar praninë e përbërësve të gjitha-natyrore.

Cibdol vazhdimisht prodhon të pastër, produkte të cilësisë CBD se nuk kanabinoidet psikoaktive, përmbajnë metale të dëmshme të rënda apo ndotesve.

Udhëzime (dozim)
20 pika (si. 1ml) vetëm para gjumit.

sasia 30ml
përmbajtje 75 mg CBD, 45 mg Melatonin, 19,5 vitamina B6
Numri i pikat ± 600
dozimit 1ml
dyqan frigorifer
EAN 7640178660502

shitje këtu: https://goo.gl/JNvqm6

Lini një koment