10 tips keur nyimpen duit pikeun ngamimitian CBD bisnis sorangan


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Dimimitian Usaha a / CBD

Ieu bisa jadi pikabitaeun buru kaluar tina pasar CBD saméméh éta telat, tapi turutan parentah ieu lamun hayang mimitian ku Santika teu splat a.

9 tips keur nyimpen duit pikeun ngamimitian CBD bisnis sorangan

kiridit gambar: OlegMalyshev | Getty Gambar

Joy Smith

panulis tamu

Pangadeg Joy Organics

6 mnt bacaan

Pamanggih dikedalkeun ku kontributor héjo Pangusaha anu maranéhanana.

Ieu gampang ningali poténsi industri CBD booming. Ngawangun hiji merk kuat dina pasar rame teh bagian hardest. Dina launching CBD brand kuring sorangan, Kuring diajar pisan ngaliwatan trial and error. Bari tips ieu moal ngajamin sukses Anjeun, kami mudahan aranjeunna bakal nulungan urang ulah pitfalls umum sarta nempatkeun anjeun dina jalur of a peluncuran saum sareng efektif.

patali: Kumaha ngamimitian tur pasar perusahaan CBD

1. Dilegakeun pangaweruh Anjeun

Ngartos yen bener CBD mangrupa lengkah munggaran pikeun ngamekarkeun hiji merk suksés. ka abdi, eta dimimitian kalawan runtuyan maluruh Google, diajar sakabeh urang bisa ngeunaan CBD: mangpaatna, sajarah, prosés ékstraksi na rupa, sarta beuki. Ensuite, urang patepung loba ahli jeung pausahaan sektor séjén. Butuh waktu dua bulan ieu panalungtikan saméméh anjeun terang cukup ngeunaan produk pikeun manggihan panyadia a. Ieu diwenangkeun urang keur nyieun kaputusan informed salaku urang indit sapanjang.

Urang ajak sadaya pendatang pikeun industri CBD maca panungtun urang pamungkas CBD . Buku Ieu ngandung inpo wincik dina CBD, sajarah, Produksi sarta kauntungan kaséhatan na. Ieu hiji hambalan kahiji unggulan di ngembangna pangaweruh Anjeun.

2. Candak undak maju

Lamun anjeun rék ngamimitian CBD bisnis sorangan, anjeun kudu ngamimitian. Urang curhat ka loba jalma anu geus dipilih, devoting waktos kana hasil analisis sector jeung nyobian sangkan unggal kaputusan sampurna. saluyu, aranjeunna pernah ngalakukeun nanaon.

Ulah ngantep perfectionism tetep anjeun ti advancing. Nu peryogi kauninga (tingali luhureun), tapi anjeun teu peryogi kauninga leres gaduh sagalana aya uninga. Meunang produk anjeun ka pasar. Anjeun bakal diajar lolobana naon nu peryogi kauninga sakumaha na.

3. Milih ngaran anjeun bijaksana

Naon nelepon perusahaan CBD kudu dampak badag dina pangabisa anjeun pindah ka hareup. Realitas hanjelu kiwari éta bank teu hoyong Anjeun gawekeun batur anu sells CBD. Si le nom de votre entreprise contient les mots “CBD”, “chanvre”, “cannabis” ou toute autre référence explicite à CBD, bank meureun bakal nyarankeun nyokot anjeun bisnis nguap.

Milih ngaran éta henteu ngangkat umbul beureum sarta anjeun bisa kalayan gampang ngamekarkeun. Anu weruh naon anjeun bisnis bakal kasampak kawas dina lima atawa sapuluh taun? Nous avons choisi “Joy Organics” parce que c’était simple, gampang pikeun nginget sarta gampang pikeun jampe. Ogé manjangan gampang pikeun produk lianna, kaasup jalma nu nganggur pikeun ngalakukeunana jeung CBD.

Hiji catetan ahir: Lamun manggihan nami sampurna, Tapi anjeun manggihan yén website teu sadia, anjeun bisa jadi kudu aya tuah. Mun ramatloka ieu pamaké tapi henteu dipake, ngahubungan boga ka tingali lamun anjeunna daék ngajual. Eta sia expense pikeun nami alus.

patali: 6 patarosan méméh ngaran cannabis perusahaan

4. Jieun LLC Anjeun

Nyetél LLC Anjeun pas anjeun boga ngaran anjeun. kedah teu janten hiji proses mahal tur daunting. Urang dipaké pikeun ngonpigurasikeun ours ngadeukeutkeun Hukum. Ieu pilihan cheapest sarta nyandak kirang 20 menit. pamundut urang ieu dikirim langsung sarta miboga angka idéntifikasi dunungan kami di ngeunaan 10 poé. Aya pasti teu kudu mayar jumlah exorbitant pikeun hambalan ieu.

5. Ngarancang logo Anjeun

Kalawan jadi loba pilihan sadia, hambalan Ieu gampang jeung teu ngarugikeun pakaya a. pasar online kayaning Fivver atawa 99 Desain nyadiakeun ratusan jasa désainer bebas. Urang indit kalawan 99 gambar. jasa nu ngidinan Anjeun pikeun nangtukeun harga sorangan, lajeng anjeun bakal nampa sampel désainer sakuliah dunya. Anjeun ngurangan hasil ka logo nu pangsaena cocog ka anjeun. proses ieu nyokot ngeunaan tilu nepi ka lima poé tapi bisa leuwih mahal ti Fivver.

6. Ngarancang ramatloka anjeun

Desain situs web téh aréa sejen nu pausahaan anyar meunang bogged handap. Teu perlu nyieun hiji ramatloka anyar ti scratch. Meunang dina Google na milari model. Paké bébas atawa murah kawas WordPress, Squarespace Ngeun Wix. Teangan hiji desainer nu bisa migunakeun citakan ieu sareng ngeusian eta kalawan eusi na gambar.

Nu penting pikeun hambalan ieu: usaha CBD moal bisa ayeuna make Shopify kana karanjang balanja maranéhna. Urang nganjurkeun make WooCommerce gantina.

7. Milih pasangan katuhu

Ieu salah sahiji kaputusan pangpentingna anjeun bakal nyieun lamun dimimitian bisnis Anjeun DBC. Di toko bata jeung mortir kami, 50% sadaya patalimarga urang asalna tina konsumén satia. sumber kadua urang tina referrals lalulintas. kunaon? Kusabab jalma cinta hasil aranjeunna meunang, ngarah datang deui pikeun leuwih lengkep.

Cara pangalusna pikeun gagal nyaeta mun nawarkeun produk nu teu dianggo. brand anjeun bakal tumuwuh sakumaha jalma nuluykeun mésér.

patali: 5 konci milih pangalusna pangecér CBD

8. Manggihan CBD dianggap processor

Bagian paling stres tina bubuka Joy Organics éta organisasi akun sudagar urang. Di AS, aya sababaraha heran leutik bank kaayaan jualan CBD. industri aya dina hiber pinuh kiwari: jalma bakal ngabejaan ka maneh hal, lajeng ngahurungkeun sabudeureun tur ngalakukeun sejen. Anjeun kudu jadi Kade ulah neangan ripped kaluar.

Anjeun teu bisa ngan make Square atawa parusahaan perlakuan populér sejen: aranjeunna moal ngajual CBD. Gantina eta, Anjeun kudu neangan processor nu ngalakukeun pamrosésan husus CBD. deui, Anjeun kudu neangan processor dumasar dina AS.

Lamun coba hiji prosésor dumasar mancanagara (UK, Méksiko jeung Asia téh tempat populér), anjeun bakal manggihan eta ngeunaan 30% jualan anjeun bakal nampik. Satengah konsumén ieu bakal nelepon parusahaan kartu kiridit maranéhna, nyebutkeun teu panipuan a, tur moal balik pikeun ngarengsekeun galeuhan maranéhna. éta 15% sésana jualan leungit. deui, unggal customer bakal nampa waragad urus mancanagara. Euweuh dina ieu kaayaan diwangun hubungan alus.

9. Mimitian kalayan produk popular

Bari eta pikabitaeun pikeun nyieun rumus sorangan, teu digolongkeun kana bubu ieu. pangalaman urang, produk ieu teu dipasarkan. Lengket produk nu ngajual pangalusna.

ayeuna, dyes anu tipe pang populerna produk CBD. kadua anu capsules. Dua daérah téh mangrupa tempat gede pikeun ngamimitian. Inget yen obyektif anjeun pikeun balik dina pasaran. Sakali anjeun ngadegkeun, Anjeun bisa ngamimitian experimenting kalayan produk kirang dibuktikeun.

alus tuah!

Read More

Leave a Comment