Jacob Hooy hadir kalawan kuat CBD Minyak – 5%

Jacob Hooy manjangan rentang na kalawan kuat CBD Minyak

Jacob Hooy CBD Minyak 5 persen 10ml

Kisaran ayeuna geus ditingkatkeun kalawan tambahan geulis kualitas brand Jacob Hooy.
Minyak Jacob HOOY CBD kiwari aya dina variasi kuat 5% di 10 di 30 vials ml.
  • pamakean: Bij Kamertemperatuur. ngaragragkeun 2-3 kali sapoé, sababaraha tetes handapeun létah. Hayu minyak 1 menit di muara sateuacan
    mun ngelek. Max. 10 pakait per poé. Dosage lalaunan ngawangun, eta béda per jalma. Ulah ngaleuwihan dianjurkeun sangu sapopoé.
  • nyatet: Buiten het bereik van kinderen bewaren.
  • pangeling-eling: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
  • komposisi: Hennepzaadolie, hemp pasta (daun kembang). Bevat ca. 1500 mg CBD.
Ayeuna di stock di MHBioShop.com:
  • Goa: 71253
  • eusi: 10ml = ca. 240 tetes
(langkung mirah)
  • Goa: 71254
  • eusi: 30ml = ca. 720 tetes

Anyar CBD Ditambah capsules Jacob Hooy

Jacob Hooy CBD capsules 10mg CB

Anyar Jacob Hooy, CBD dina kapsul vorm.
capsules merenah 60 buah per kotak.
duanana 5% capsules minyak CBD CBD anu pohara populér CBD produk.
Bevat per kapsul 10mg CBD
asupan disarankeun:
Hiji kapsul per poé.
  • Ean: 8712053712435
  • Goa: 71243
  • eusi: 60 capsules = ca. 600mg CBD
  • pamakean: Eenmaal daags 1 kapsul 10 mg CBD nyandak satengah jam saméméh hidangan kalawan cai. Ieu sarua jeung 8 ogé titik-titik minyak CBD 2.75%. Mun maksimum dipikahoyong 2 capsules per poé. Ulah ngaleuwihan dianjurkeun sangu sapopoé.
  • nyatet: Bewaren bij kamertemperatuur op een droge donkere plaats.
  • pangeling-eling: Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak ngora.
  • komposisi: Hennepzaadolie, hemp pasta (daun kembang). Vegatarian gastric kapsul asam-tahan: Hypromellose, gum gellan.