Naon carana akun bisnis anyar pikeun cannabis légal?


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Specialist


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be specialist Huile de CBD


News sarta Tren / hemp

Ku legalizing hemp, Bill tegalan geus dijieun sumber légal of CBD.

Naon carana akun bisnis anyar pikeun cannabis légal?

kiridit gambar: anatoliy Sizov | Getty Gambar

dispensaries.com

tamu Writer

pilarian basajan. kualitas manggih. pasangan anjeun sarta portal digital keur komunitas cannabis.

4 baca leuwih

pendapat héjo Pangusaha- staf nu sorangan.

The Ladang Bill, asup Désémber 2018, maakt de weg vrij voor CBD-producten om legaal te worden in het hele land – althans, nu mangrupa harepan tina ahli hukum ti industri ganja.

Mun nu geus sabaraha kaayaan unfolds, ieu bakal ngaleupaskeun ambiguitas nu geus terus produk CBD ditunda saprak nagara mimiti legalizing ganja, mimitian di Colorado 2014. Éta alatan pamaréntah féderal masih didaptarkeun ganja salaku hiji ilegal jadwal I- obat di zat Act dina dikawasa, salian kokain jeung heroin.

Ku legalizing hemp di Bill Ladang, boga Kongrés AS sarta présidén dibuka panto pikeun produk CBD, nu diturunkeun tina cannabis. Loba eta gumantung kana nagara bagian naon mutuskeun ngalakukeun.

Tapi potensi aya. Colleen Keahey, Présidén Asosiasi Industri Hemp, ngawartoskeun Consumer Laporan yén legalizing hemp di AS bisa hartosna yén éta ngagambarkeun duka kali atawa tripling produksi domestik dina sataun.

patali: Manula Dupi pasar cannabis Sababaraha pausahaan difokuskeun

Naon produk CBD?

Op dit punt zou de vraag kunnen zijn “wat zijn geen CBD-producten?” CBD, nu nangtung pikeun cannabidiol, ieu geus keur diadministrasi dina gummies, peremen, coklat, kopi, cai, dahareun piaraan, speciale menu-item di réstoran, lotions, minyak, badkuipen – de lijst gaat maar door.

Naha popularitas nu? Kusabab CBD geus kapanggih nepi ka rieut, myalgia, jaman keram, nyeri kronis, nulungan kahariwang na malah depresi. Atlit geus diadopsi pamakéan na duanana sateuacan na sanggeus latihan.

CBD oge bahan di Epidiolex, disatujuan taun ku féderal Pangan sarta Narkoba Administrasi pikeun ngubaran seizures pikeun jalma nalangsara ti dua tina bentuk paling parah tina epilepsy. Ieu ubar mimiti disatujuan ku FDA ku turunan cannabis jeung sinyal shifts Badan penegak Narkoba, sahenteuna dina watesan pamakéan farmasi of CBD, nu FDA.

Belangrijk is dat CBD de chemische stof in marihuana is die niet het “hoge gevoel” veroorzaakt (THC yén). Ieu mangrupa bedana penting lamun datang ka tempo Bill Ladang.

patali: Federal Cannabis Larangan éta teuing lemah dina 2018

Hemp dijieun légal

Ku jalan ngalirkeun bil tegalan ku Sénat méré pamimpin mayoritas Republik Mitch McConnell pikeun penyediaan yén hemp domestik éta légal. Eta mantuan anu kaayaan imahna tina Kentucky di 2017 sorangan 16 juta dollar hemp dijual kalayan staatspilpprogramma nu ieu dirojong ku McConnell.

presiden de ditandatanganan malah tagihan ku kalam dijieunna tina hemp nu berbudaya di Kentucky disadiakeun McConnell.

Van de vele voorzieningen – inclusief $ 867 miljard aan programma’s in het komende decennium – heeft de Farm Bill ook twee belangrijke doelen behaald voor het CBD.

  • Bahasa ti Zat dikawasa Act diralat ngaleupaskeun hemp
  • Gave heeft het recht om een ​​plan te ontwikkelen – dat moet worden ingediend bij het Amerikaanse ministerie van landbouw – over hoe ze verder zullen gaan met legale hennepproductie

siga observasi di Rolling Stone, nunjukeun yen sabagian kateupastian ngeunaan kumaha nu USDA bakal marios rencana kaayaan na naha ieu tiasa janten halangan badag. Lamun nagara teu ngalebetkeun rencana, produser individu boga hak langsung ngalebetkeun rencana ka pamaréntah féderal.

Dina tanda tina significance tina robah teh, Colorado basis Web Charlotte urang ngaranna Eugenio Méndez salaku lulugu perwira tumuwuh pikeun pausahaan. Web Charlotte urang geus husus dina ngahasilkeun produk wellness CBD-infused, kaasup inuman. Méndez éta baheulana Wapres pamasaran global pikeun cai, cai ningkat- sarta olahraga inuman di Coca-Cola.

Nuturkeun kana dispensaries.com abdi nstagram kira-kira on luhur cicing jeung warta cannabis panganyarna.

Read More

Leave a Comment