turmeric – gabungan geulis jeung CBD Minyak

The ubar wortel: Kurkuma Aan de wortel van de Kurkuma plant, kalawan utama aktif zat "curcumin ', jadi ascribed rupa sipat ubar, kaasup hiji aksi anti oxidant tur anti radang. Ngagunakeun Turmeric mangrupakeun kombinasi geulis / suplement kalawan CBD Minyak! Mangpaat Turmeric mantuan nyerna dahareun hadé. Jalan sakumaha anti radang. ngaronjatkeun … Maca deui