A pasar potted nyadiakeun pagawé féderal jukut bébas salila periode shutdown


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Spécialiste


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be Spécialiste Huile de CBD


Sistim pulitik urang bisa jadi ragrag eta, tapi sahenteuna karyawan féderal nu teu bisa mayar ganja keur kaperluan médis salila shutdown pamaréntah bisa meunang eta haratis!

Surnommé le “Craigslist of weed”, BudTrader mangrupakeun pasar badag pikeun pariuk dagang anu ngamungkinkeun pamaké pikeun meuli jeung ngajual suplai tumuwuh, kuncup jeung asesoris. Salaku urang neruskeun endure nu shutdown pamaréntah pangpanjangna di sajarah na, parusahaan hayang mantuan pagawé féderal anu unpaid saprak 33 poé.

Baca ogé: Ngarti kana dunya ngabingungkeun tina babandingan THC na CBD

« Je ne pense pas que les employés fédéraux obtiennent assez d’ amour et de soutien, "Ceuk CEO BudTrader Brad McLaughlin dina pernyataan kana Colline . “En ces temps difficiles, nous souhaitons élargir l’offre d’un don de cannabis médical à tout travailleur fédéral touché par la fermeture.”

S’engageant à donner aux travailleurs fédéraux la “quantité maximale légale autorisée de cannabis”, BudTrader veillera également à ce que tous les dons de mauvaises herbes soient “confidentiels et conformes aux lois et réglementations en matière d’utilisation du cannabis en Californie par les adultes”.

Senen, dina ieu publikasi on Facebook, BudTrader assured pamaké cannabis maranéhna moal bakal kudu salempang ngeunaan batur kapanggih.

“Que Dieu bénisse tous les employés fédéraux, que Dieu bénisse la communauté du cannabis et que Dieu bénisse les États-Unis d’Amérique”, Geus manéhna ceuk.

gesture Ieu salah sahiji loba bisnis jeung selebriti maturan sumbangan jeung bantuan ka karyawan féderal di kasusah.

Read More

Leave a Comment