CBD Produk kiwari aya di rébuan 7-Sabelas supermarket

The supermarket tina 7-Sabelas di AS bade nawiskeun produk CBD nyanghareupan ahir taun ieu.

Na yén bisa ogé disebut narabas mainstream pikeun cannabidiol, because the chain is the world’s largest in terms of number of stores – 7-Eleven has more branches than McDonald’s!

Megadeal pikeun produser CBD

Anjeun bisa ngabandingkeun 7-Sabelas kalawan Albert Heijn na Jumbo babarengan, so large and influential is the chain of ‘convenience stores’ in the US.

Paling toko oge muka 24/7 jeung kajaba di imah Amérika, aranjeunna dina 17 nagara séjén, kaasup Japan, Méksiko, Australia sarta Cina.

Di mimiti Januari, ranté kungsi jumlahna aya 64,319 dahan, jadi eta aman bisa disebut narabas badag anu 7-Sabelas mimitian ngajual produk CBD deui taun.


Toko CBD Minyak? Visit the CBD Shops Page.


It is specifically the CBD products of lawon Phoenix , a company that is based in – how could it be otherwise – Colorado.

lawon Phoenix

CBD Olie Phoenix lawon 7-Sabelas

Phoenix lawon dianggap salah sahiji pausahaan utama dina pasar CBD sarta saprak 2010 eta geus nalungtik tur manufaktur produk cannabidiol

Samentawis waktos, sababaraha 140 (!) Rumusna béda geus nempatkeun dina pasaran.

saliwatan, kabéh produk maranéhanana anu dijieun tina hemp teu ti cannabis CBD-euyeub.

Kanggo samentawis, nu roll-kaluar produk CBD maranéhanana dina 7-Elevens utamana baris difokuskeun nagara bagean Nevada, Colorado, Massachusetts, Illionis, Maryland, Washington, DC, Florida sarta California, according to pers release that announced the deal on Tuesday.

Na yén ngandung harti yén pamakéna bakal tiasa mésér CBD di sahanteuna 4,500 7-Sabelas toko nyanghareupan ahir 2018, jumlah anu bakal naek ka leuwih ti 7,000 pasar genah dina tilu taun.

'CBD nyaeta Nu mainstream'

“We are excited that 7-Eleven brings the Phoenix Tears product line to millions of Americans, anu tiasa nyandak kauntungan tina ieu murni-alam, aman tur kabuktian produk kaséhatan alternatif,” says founder Janet Rosendahl-Sweeney of the CBD brand.

'Nambahan ka nu; this agreement confirms our belief that the status of CBD as a mainstream wellness option is there.

Kami hayang pisan ngasupkeun era anyar kalawan éféktif, suplemén holistik sarta hemp basis anu kiwari gampang sadia di toko genah lokal.

Numutkeun Forbes Majalah bisnis, pasar CBD keur néangan maju ka kali emas: ku 2020 eta geus ngaronjat ku teu kurang ti 700 persen!

Toko CBD Minyak? View Trusted addresses.


CBDOlieVoordeel.nl Imah | Toko Minyak CBD | pangalaman | CBD Minyak Guide


sumber: cnnbs