CBD Minyak: fakta, resiko na alternatif – Lalaki Kaséhatan UK


De Beste Kwaliteit CBD Olie?

MHBioShop CBD Olie Specialist


Pour la meilleure qualité d’Huile de CBD Visitez

HuileCBD.be specialist Huile de CBD


Everything you need to know about CBD oil

Getty Gambar Victoria Bee Fotografi

Cannabidiol (hadé katelah CBD) geus dua kali dina sataun kaliwat. Ieu ngaklaim bisa mun relief ka nyadiakeun sagalana, ti nyeri mun depresi sarta kahariwang , tapi aya klaim ieu leres? MH Sigana ngadeukeutan.

Advertentie – Lees hieronder verder

Naon minyak CBD?

Ieu nalungtik, Tapi teu saperti anjeun terang eta. Cannabidiol, tina CBD, nyaéta sari botanis tina tutuwuhan hemp. Ieu ngandung ukur sajumlah renik THC (zat psikoaktif nu nalungtik haram). Ieu ngandung harti maneh moal meunang tinggi, tapi ogé anu eusina moal dodgy bloke papanggih dina Opel Vauxhall Corsa kalawan jandéla poék mésér anjeunna.

Naon janji CBD?

studi awal nyarankeun yén CBD mangpaatna (napas jero) insomnia , ati, sindrom gampang bowel , Obsesip nu nyurung karusuhan, osteoporosis, PTSS, stroke, panyakit jantung, rarasaan kateken , diabetes di rematik. Kaunggulan paling ngajangjikeun tempatna aya di kahariwang ngadalikeun ; timely, dibere kaayaan sarat tina kaséhatan méntal modern.

Naon teu eta?

Hiji studi dilaporkeun ampir salah dina sapuluh pamaké nu nyeri kronis maranéhna, peradangan na angst éta sakabéhna healed ku CBD, nyebutkeun Jon Liebling tina Serikat Pasén Alliance. Jeung sanajan klaim yen eta bisa cageur panyakit, langkung bukti merlukeun, Aya alesan médis teu frolic bari panalungtikan nangkeupan up.

minyak Jacob Hooy CBD 5% 10ml

hollandandbarrett.com

£ 29.99

Dimana abdi tiasa meunang tina?

Lamun apal nyandak eta, éta waktu nu sae ayeuna. merek badag kayaning Holland & Barrett sarta Kaséhatan Apan simpen eta, of bieden hun eigen assortiment aan – wat geruststellend is, sabab bisa beristirahat assured yen aranjeunna taat kana tungtunan EU ketat ngeunaan purity, dosage sarta rereged. Sami teu tiasa nyarios retailers online bebas, Sangkan tetep jauh ti minyak oray maranéhna.

Jacob Hooy CBD 60 capsules 600 mg

hollandandbarrett.com

£ 34.99

naon hadéna kuring ulah?

Toel moal teuing bungah. Réaksi awak di CBD-dosis nyaeta buleud. Candak teuing saeutik tur Anjeun bakal ngarasa nanaon; teuing anjeun risiko efek samping sapertos mencret , teu ditangtukeun tiis nyaéta, lalaki. Panalungtikan kana dosis nyaeta masih kasaput halimun, dus bouw langzaam op om uw eigen “Goudlokje-zone” te vinden.


Alternatif pikeun CBD Minyak

Lamun hayang nguji hiji dosis hal badag, coba Pél ieu.

Advertentie – Lees hieronder verder

Vitamine A

nalangsara deliverers mindeng Vitamin A, antioksidan anu geus ditémbongkeun pikeun mantuan ngadalikeun gejala stress.

Holland & Barrett Vitamine A 3300 IU 100 softgelcapsules

hollandandbarrett.com

£ 6.99

turmeric

1.000 mg per poé (leuwih ti di mana wae sama sekali latte), tapi curcumin nu ngandung kuat anti radang.

Holland & Barrett turmeric organik kakuatan tinggi jeung cabé hideung 90 capsules 600 mg

hollandandbarrett.com

£ 19,99

glucosamine

Salaku salah sahiji blok wangunan kartilage, ligamén na tendons, nangtukeun mendi creaking.

Holland & Barrett tambahan Complex Kracht Glucosamine Chondroitin 120 Caplets

hollandandbarrett.com

£ 14.99

magnésium

Gebruik dit supplement voor het slapengaan om gemakkelijker in een diepe slaap te vallen – je wordt ook ‘s nachts minder vaak wakker.

Holland & Barrett Magnésium patepung Séng 100 tablet

hollandandbarrett.com

£ 7,49

Read More

Leave a Comment